Stipe izgubio titulu: Strašan nokaut nakon minute druge runde, Ngannou skinuo Miočića s trona!

Sve je bilo spremno, borci glavne borbe priredbe ‘UFC 260’ stigli su u kavez, a Bruce Buffer je rekao ‘It’s tiiiiimeeee!’ Stipe Miočić (38, 20-4) branio je pojas teškaškog prvaka protiv Francisa ‘Predatora’ Ngannoua (34, 16-3), a mi smo s vama pratili rundu po rundu. Ali, nije završilo kako smo se nadali te je umjesto ‘and still’, Buffer vikao ‘and new’.

‘Predator’ je odradio taktički mnogo zreliju predstavu, dominirao u prvoj rundi i nakon 52 druge sekunde nokautirao Stipu te postao novi prvak teške kategorije. Bilo je ovo sve samo ne slično prvoj borbi, kamerunsko-francuski borac je taktički vrhunski odradio borbu i zasluženo uzeo titulu svojim petim nokautom u nizu.

PRVA RUNDA

POČELO JE! Borci su se pozdravili i krenuli u okršaj za teškašku titulu, a sudi Herb Dean. Opreznije su krenuli s obje strane, a prva minuta prošla je s jednim low kickom i pokušajem swinga izazivača. Ngannou je u centru kaveza i čeka priliku, a Stipe je pokušao s rušenjem. Međutim, odgovorio je ‘Predator’ s kontra rušenjem i uputio nekoliko teških udaraca, ali izvukao se hrvatski prvak! Bilo je tu dosta teških udaraca, ali američko-hrvatski borac se izvukao uz dosta štete. Zna američko-hrvatski borac da je izgubio prvu rundu, ali prošlo je pet minuta i idemo dalje!

DRUGA RUNDA

GOTOVO JE! Stipe je naletio na težak lijevi kroše iz kontre, a Francis ‘Predator’ Ngannou završio ga je na podu, težak nokaut!

Prošli članak

Gledajte uživo treće izdanje FNC-ovog amaterskog turnira!

Sljedeći članak

Ngannou presretan nakon pobjede: 'Stipe je mislio da sam uzdrman i pogriješio. Čekam te Jon Jones!'

Preporučeno
Total
0
PODIJELI