Gledajte uživo treće izdanje FNC-ovog amaterskog turnira!

Finalna priredba prvog izdanja FNC-ova ‘Armagedona’ održat će se 10. travnja, a u iščekivanju tog spektakla Fight Nation Championship u suradnji s 24sata donosi i treće izdanje amaterske MMA lige!

Amaterski borci imat će priliku ući u oktogon zagrebačkog American Top Teama. Dvije priredbe su se već održale, a borci marljivo skupljaju bodove u ovom turnirsko/ligaškom sistemu natjecanja.

https://www.instagram.com/p/CM4uEf0rso0/

Što se tiče bodovanja, za nastup će svaki borac dobiti bod, a za pobjedu dva boda te će se turnir bodovati po ligaškom sistemu – odnosno, oni koji će biti bolje plasirani na pojedinom turnirskom natjecanju, imat će više bodova koji će se računati po ligaškom sistemu na četiri turnira. Dok će mlađi uzrasti nositi štitnike za potkoljenice, rukavice (7 oz) i zaštitnu kacigu, seniori će se boriti bez zaštitnih kaciga.

Sve ćete od 13 sati moći pratiti na YouTube kanalu 24sata, a tad će uz vas kao komentatori biti amaterski MMA prvak Hrvatske i poznati YouTuber Mario Gabud ‘Gabudizatorom‘ uz stručno oko Filipa ‘Nitra’ Pejića (28, 15-4-2).

https://www.instagram.com/fnc_mma/?utm_source=ig_embed

PRIJENOS PRATITE OVDJE.

Nešto kasnije, od 18 sati slijedi polufinala i finala. Prilika je to za dokazivanje borcima koji će se moći dokazati i možda ubrzo probati u ‘Armagedonu’. A komentatorske će pozicije nakon toga preuzeti Francisco ‘Croata’ Barrio (31, 8-2) kao stručni komentator, dok će kraj njega biti Ozren Radavić.

PRIJENOS POLUFINALA I FINALA PRATITE OVDJE.

https://www.instagram.com/p/CMzejMuLK8_/
Prošli članak

Cormier, Khabib, Adesanya i ostali predviđaju: Više je onih na 'Predatorovoj' strani!

Sljedeći članak

Stipe izgubio titulu: Strašan nokaut nakon minute druge runde, Ngannou skinuo Miočića s trona!

Preporučeno
Total
0
PODIJELI