Cormier, Khabib, Adesanya i ostali predviđaju: Više je onih na ‘Predatorovoj’ strani!

Još nas samo malo dijeli od uzvrata između aktualnog teškaškog prvaka UFC-a Stipe Miočića (38, 20-3) protiv izazivača Francisa ‘Predatora’ Ngannoua (34, 15-3). Kladionice su i ovaj put dale prednost ‘Predatoru’ na kojeg je koeficijent 1,85 dok je na pobjedu Stipe kvota 2,15.

I drugi borci su prognozirali nadolazeći meč, a Daniel Cormier (42, 22-3) je na Francisovoj strani.

Foto: YouTube/Screenshot

– Mislim da će ga Francis ovoga puta nokautirati. Stipe je pretrpio previše štete u onim borbama između nas dvojice. Ovo je možda i najbolja Miočićeva verzija koju smo ikad vidjeli. Postao je bolji i brži. Izgubio je nešto kilograma i svemu je predaniji. Njegove su ruke brze, ali nije izgubio ništa na jačini udaraca. Ali… Francis mi izgleda spreman izazvati Stipu i to na razini za koju prvi put nije bio spreman. Francis je prije skidao kilograme do gornje granice teške kategorije! A sada ima oko 113 kilograma, znači nekakvih sedam manje i čini mi se da razumije kako za dužu borbu mora biti manji i vitkiji – govori ‘DC’, a isto ističe i prvak srednje kategorije Israel Adesanya (31, 20-1).

– Imam osjećaj da je Ngannou u prvom meču bio zaljubljen u svoju sagu. Znao je da jednim dodirom može uspavati svoje protivnike. Naučio je puno toga u prvoj borbi i mislim da je zbog toga postao bolji. Pričao sam s njim i znam za što je sve sposoban. On je pametan borac i jedva čekam ovaj meč. Navijam za svoga brata.

Foto: YouTube/Screenshot

Bivši prvak lake kategorije Khabib Nurmagomedov (32, 29-0) kaže da je meč izjednačen.

– Miočić i Ngannou. Iskreno, vrlo mi je teško prognozirati pobjednika. Obojica su jako dobri. Ne znam. Ovo je 50-50.

A ima i onih koji su na Stipinoj strani na pitanje tko će pobijediti. Jedan od njih je i Stephen ‘Wonderboy’ Thompson (38, 16-4). – Stipe. Vjerujem da može ponoviti istu stvar kao i prošli put. Očito je Francis puno napredovao, ali je zato i Stipe. Njegova sposobnost prilagodbe za vrijeme borbe je nevjerojatna. Mislim da može koristiti klinč i hrvanje kao taktiku za Ngannoua – govori ‘Wonderboy’, a isto potvrđuje i Curtis Blaydes (30, 14-3-1).

– Ovdje sam uz Stipu. Njegova je taktika u prošloj borbi bila solidna i učinkovita. Ne vidim nikakav razlog zbog kojeg bi za ovaj dvoboj nešto mijenjao. Pored toga, i dalje vjerujem da Francis za Stipu nije dovoljno kompetentan u svom obrambenom grapplingu.

Prošli članak

Planule ulaznice za prvi UFC s publikom nakon godine dana!

Sljedeći članak

Gledajte uživo treće izdanje FNC-ovog amaterskog turnira!

Preporučeno
Total
0
PODIJELI