Ngannou presretan nakon pobjede: ‘Stipe je mislio da sam uzdrman i pogriješio. Čekam te Jon Jones!’

Odradio je taktički daleko zreliji meč nego što je to bilo prvi put i slavio nokautom nakon 52 sekunde druge runde. Francis ‘Predator’ Ngannou (34, 16-3) detronizirao je Stipu Miočića (38, 20-4) i postao novi teškaški prvak UFC-a! I nikad nije bio sretniji, a u intervjuu nakon meča kod Joea Rogana smiješio se od uha do uha.

– Obećao sam samom sebi u djetinjstvu kako ću dokazati onima koji sumnjaju u mene da griješe i kako ću jednog dana napraviti nešto veliko. I napravio sam! Osjećam se odlično nakon što sam svašta prošao kako bi ostvario svoj san – započeo je novi teškaški prvak.

Foto: YouTube/Screenshot

Prije tri je godine slavio Stipe Miočić izvrsnom kontrolom borbe nakon jednoglasne sudačke odluke i pet rundi, ali sad je bilo drugačije.

– Iz prvog meča protiv Stipe izvukao sam važne pouke, a mogu reći da se tad nisam osjećao kao da sam izgubio jer mi je to jako puno značilo u nastavku karijere, mnogo, mnogo sam naučio i skupio određeno iskustvo koje me napravilo boljim borcem – osvrnuo se Ngannou na prvu borbu pa nastavio o drugoj:

– Mislim kako je on pomislio da me uzdrmao onim krošeom, ali ja sam bio čvrsto na zemlji i osjetio udarac, ali uopće nisam bio uzdrman već spreman za kontru. Čuo sam svoj kut i Kamarua Usmana kako mi govore da se smirim, radili su to i zadnja tri dana prije meča na posljednjim pripremama i napravio ono što sam napravio – jasan je ‘Predator’.

https://www.instagram.com/p/CM8fU4FremG/

Nakon Israela Adesanye u srednjoj (31, 20-1) i Kamarua Usmana (33, 18-1) u velteru, ovo je treći afrički prvak u velteru, a ponosno su to istaknuli spomenuti borci. Također, kako stvari stoje, teško je da će Stipe dobiti priliku za uzvrat jer je odmah nakon meča Rogan spomenuo obranu titulu protiv bivšeg prvaka poluteške kategorije Jona ‘Bonesa’ Jonesa (32, 26-1-1).

– Bio bi to veliki izazov za mene jer je Jones najbolji MMA borac svih vremena, volio bih odraditi borbu protiv njega. Vidio sam da je napisao ‘pokažite mi novac’, pa pokažite mu novac i idemo, spreman sam! Gdje god i kad god, UFC neka odluči – zaključio se kamerunsko-francuski nokauter i zahvalio svima koji su ga pratili u Kamerunu.

Prošli članak

Stipe izgubio titulu: Strašan nokaut nakon minute druge runde, Ngannou skinuo Miočića s trona!

Sljedeći članak

UFC 260: 'Sugar' O'Malley vratio se nokautom, Woodley tapkao Luqueu za četvrti poraz u nizu

Preporučeno
Total
0
PODIJELI