Pad Tonyja Yoke: Izgubio do 42-godišnjeg Takama podijeljenom odlukom sudaca

Foto: Instagram

Nakon sjajne amaterske karijere trebao je krenuti rapidni uspon u teškoj kategoriji, a nekoć veliki rival Filipa Hrgovića (30, 15-0) sad je izgubio drugi put zaredom. Podijeljenom odlukom sudaca je Carlos Takam (42, 40-7-1) bio bolji od sunarodnjaka Tonyja Yoke (30, 11-2) koji je izgubio drugi put zaredom.

Podsjetimo, prvi poraz u karijeri nanio mu je Martin Bakole (29, 18-1) u petom mjesecu prošle godine većinskom odlukom sudaca, a sad je izgubio – jednoglasnom. Doduše, pitanje je što se događa s nekim sucima na njegovim mečevima, ali ostavimo to ‘njima na dušu’. Trebao se vratiti na pobjedničke staze protiv starijeg sunarodnjaka, ali to se nije dogodilo. U deset je rundi Takam nadboksao Yoku, ali to tako ne izgleda na sudačkim karticama.

Naime, jedan je sudac dao pobjedu Tonyju (96-94), dok su dvojica istim rezultatom dali pobjedu – Takamu. Opet je rezerviran bio francuski 30-godišnjak i odradio pasivan meč, a Takam je pokazao da je još uvijek opasan te u njemu ‘ima vatre’. A pitanje je što će biti s Yokom te gdje je pošlo krivo nakon praktički savršene amaterske karijere.

Prošli članak

Turkalj i dalje bez pobjede u UFC-u: Brazilac slavio jednoglasnom odlukom sudaca

Sljedeći članak

Fury se poigrao s organizatorima? Navodno su dogovorili meč s Usykom krajem travnja

Preporučeno
Total
0
PODIJELI