Fury se poigrao s organizatorima? Navodno su dogovorili meč s Usykom krajem travnja

Foto: YouTube/Screenshot

Opet je tu bilo svega, promotori su govorili kako je meč već poprilično nemoguće dogovoriti, a onda se sve okrenulo ‘preko noći’. Po tko zna koji put napravio je to Tyson Fury (34, 33-0-1) i nije želio potpisati ugovor ako Ukrajinac ne pristane da 70 posto honorara ostane na Otoku, to navodno nije htio Oleksandr Usyk (36, 20-0), ali sve se to promijenilo pa je navodno on pristao da će dobiti samo 30 posto od meča.

Spominjali su se to, ako meč propadne, kao mogući protivnici Usyka ozlijeđeni Daniel Dubois (25, 19-1), ali i najbolji hrvatski teškaš Filip ‘El Animal’ Hrgović (30, 15-0), no izgleda da do toga neće doći ništa. Par dana nakon što je govorio o tome da je gotovo nemoguće više organizirati meč Fury-Usyk, sad je poznati svjetski promotor Eddie Hearn ‘okrenuo ploču’.

– Radi se o pohlepi. Ne bi igralo ulogu ni 80 ili 100 milijuna, Fury je sve izigrao. Ta borba nije toliko velika koliko se mislilo da jest – rekao je pa se okrenuo svom borcu Anthonyju Joshui (33, 24-3) kojeg čeka meč 1. travnja protiv Jermainea Franklina (29, 21-1).

Očito ga još kopka što Fury svojevremeno nije htio u ring protiv Joshue, odnosno postavljao je uvjete slične ovima koje je postavio Usyku. Tako ćemo veliki dvojac vrlo vjerojatno gledati u ringu, a prema navodima engleskih medija to bi trebalo biti u četvrtom mjesecu, točnije 29. travnja na Wembleyju.

Prošli članak

Pad Tonyja Yoke: Izgubio do 42-godišnjeg Takama podijeljenom odlukom sudaca

Sljedeći članak

Vaso Bakočević u bare knuckleu ide na mladog hrvatskog boksača! Protiv Luke Zebeca 1. travnja

Preporučeno
Total
0
PODIJELI