Vaso Bakočević u bare knuckleu ide na mladog hrvatskog boksača! Protiv Luke Zebeca 1. travnja

Foto: Armmada/YouTube/Screenshot

U boksu golim šakama dosad je odradio dva meča i slavio protiv Dariusza Rutkiewicza (39, 0-1) i Bojana ‘Želve’ Kosednara (39, 0-1), a sad se Vaso ‘Psycho’ Bakočević okreće novim izazovima u bare knuckleu. Ponovno će, ovaj put u kavez, ući 1. travnja (četvrti mjesec) u sklopu Armmada organizacije, a s druge će mu strane stajati mladi hrvatski borac Luka Zebec (19, 0-1)!

Riječ je o mladiću koji je najmlađi natjecatelj u povijesti Bare Knuckle Boxing organizacije u kojoj je i debitirao u spomenutom sportu, a tamo ga je čekao stariji i iskusniji John Collier (1-1). Britanski je borac slavio jednoglasnom sudačkom odlukom, a sad Luku čeka novi veliki izazov.

Nadalje, do prosinca je Lukin mentor bio proslavljeni hrvatski bare knuckle borac Marko Martinjak (32, 6-1) kojeg za tjedan dana čeka meč za dijamantni pojas poluteške kategorije BKB-a protiv Jeromea Hatcha (36, 2-0) u Dubaiju. Nakon toga mladi hrvatski boksač trenira u BK Leona pod vodstvom

Što se tiče Vase, bit će ovo novi izazov za njega, a bit će zanimljivo vidjeti kako će se mladi učenik prvaka i učitelja snaći protiv ‘njuške’ iz Fight Companyja. Meč će se održati 1. travnja (četvrti mjesec) u sklopu Armmada organizacije u Novom Sadu gdje ćemo osim MMA mečeva gledati i ovaj okršaj golim šakama.

Prošli članak

Fury se poigrao s organizatorima? Navodno su dogovorili meč s Usykom krajem travnja

Sljedeći članak

KSW se vraća u Hrvatsku?! Organizacija na društvenim mrežama dala naznake za taj potez

Preporučeno
Total
0
PODIJELI