Turkalj i dalje bez pobjede u UFC-u: Brazilac slavio jednoglasnom odlukom sudaca

Foto: Screenshot/ YouTube

Nakon poraza gušenjem od Jailtona Almeide (31, 18-2) u rujnu prošle godine, švedski borac hrvatskih korijena izgubio je i u drugom nastupu u UFC kavezu. Ovaj je put Anton Turkalj (26, 8-2) jednoglasnom odlukom sudaca izgubio od Brazilca Vitora Petrina (25, 8-0) na UFC Fight Nightu 221.

Sve o spomenutoj priredbi možete pročitati OVDJE. Što se tiče Antona, u prvoj je rundi brzo Brazilac došao do rušenja, ali se Turkalj lako vratio na noge te je ovaj put borac pod švedskom zastavom došao do rušenja bez kontrole. Nešto nakon toga Brazilac dobiva udarac u nezgodno mjesto pa je došlo do kraće pauze, a nakon toga je s nekoliko dobrih udaraca uzdrmao Turkalja, ali s poda dobio nezgodan upkick. I druga je runda krenula s razmjenom nakon koje je Anton djelovao uzdrmano pa ga je srušio Brazilac, ali nije zadržao.

Nismo gledali dobar grappling s obje strane, ima tu dosta rupa pa su jedan drugome uglavnom brzo bježali iz partera, a pred kraj runde izgledalo je kao da je Brazilac uzdrman nakon razmjene. I u treću rundu krenulo se ekspresno, nizale su se greške, a pred sam kraj runde je hrvačkim slamom Brazilac srušio Turkalja i na kraju slavio jednoglasnom odlukom sudaca (30-26, 30-27, 30-27). 

No, oba su boraca nagrađena nakon 15 minuta truda te su od Dane Whitea dobili bonus za borbu večeri.

Prošli članak

Dvalishvili pobijedio i Petra Yana! Volkov i Krylov slavili u prvoj rundi

Sljedeći članak

Pad Tonyja Yoke: Izgubio do 42-godišnjeg Takama podijeljenom odlukom sudaca

Preporučeno
Total
0
PODIJELI