ONE FC, Bellator, PFL? Ništa od navedenog! Statistika kaže da je FNC ispred njih u Hrvatskoj

Foto: FNC

Još jedan dokaz da FNC raste iz priredbe u priredbu. Naime, statistika pokazuje da je u protekloj godini domaća organizacija ispred giganata kao što su ONE FC, Bellator i PFL. Zaista, veoma impozantan podatak, a ovo je samo dokaz da su čelnici na pravom putu i da promocija ide u smjeru koji je ispravan.

Screenshot/ Instagram
Screenshot/ Instagram

Prošla godina bila je prekretnica za domaću promociju, a možemo slobodno reći da su prošli ispit. Naime, pregršt dobrih priredbi, a izdvojit ćemo onu iz Pule. Sedma po redu priredba održana je u pulskoj areni, a spektakl kojem su ljudi svjedočili obišao je cijeli svijet. Također, promocija je dobila i tri nova prvaka, a još su neka imena isplivala kao mogući kandidati za titulu. Također, FNC je stvorio pravi bazen talenata koji će jednog dana ugledati svjetla pozornice najvećih svjetskih organizacija.

Ako se vratimo nekoliko godina unatrag, znat ćemo da mladi borci nisu imali ovakve mogućnosti da se bore na ovakvoj pozornici i u ovakvim uvjetima. Najčešće bi borci tražili sreću vani države, po Rusiji najčešće, a tu sreće nije bilo.

Ovi podaci su samo dokaz da FNC raste iz dana u dan, a ne sumnjamo da će se u 2023. godini nastaviti još jače.

Prošli članak

Utjecajni engleski novinar otkrio: WBC odredio protivnika Babiću za pojas u Bridgerweightu

Sljedeći članak

Još jedna smrt pogodila borilački svijet! Preminula je 18-godišnja Victoria Lee, članica ONE FC-a

Preporučeno
Total
1
PODIJELI