Utjecajni engleski novinar otkrio: WBC odredio protivnika Babiću za pojas u Bridgerweightu

Foto: YouTube/Screenshot

Priča koja nikako da dobije svoj kraj ima novo poglavlje. Naime, prema riječima Michaela Bensona, engleskog novinara, Alen Babić (31, 11-0) je dobio novog protivnika. Protivnik bi mu trebao biti Poljak Lukasz Rozanski (36, 14-0) nesuđeni izazivač za pojas kojeg je donedavno držao Oscar Rivas (36, 25-1). Ovu vijest potvrdio je promotor Rozanskog.

Podsjetimo, Babić je dogovorio okršaj protiv Ryjada Mehrija, a sad je taj okršaj po velikim upitnikom. Rivas je novoosnovanu kategoriju pretvorio u kaos, ali sada bi stvari trebale biti jasnije. WBC ga ne namjerava čekati, nego želi dati priliku Babiću ili Rozanskom.

Vidjet ćemo da li je ovo sve ili nas čeka još iznenađenja. Nadamo se da će ‘Savage’ dobiti šansu boriti se za pojas, jer njegova priča je filmska i ovo bi bilo jedno divno poglavlje, a nadamo se da bi rezultiralo osvajanjem pojasa. Bio bi to zaista jedan od najvećih uspjeha u povijesti hrvatskog, ali i regionalnog boksa. Babić bi na taj način stao uz rame boksačkim velikanima iz regije.

Prošli članak

Đani Barbir prihvatio meč na Braveu u Beogradu, navodno su ga odbili 'Koba' Nikolić i 'Joker' Ilić!

Sljedeći članak

ONE FC, Bellator, PFL? Ništa od navedenog! Statistika kaže da je FNC ispred njih u Hrvatskoj

Preporučeno
Total
1
PODIJELI