Nanizao pet pobjeda pa prozvao Chimaeva: ‘Želim se boriti već idućeg vikenda!’

Instagram

Kevin Holland (28, 21-5) je teško nokautirao Ronalda ‘Jacarea’ Souzu (41, 26-9-1) u prvoj rundi UFC-a 256 i tako došao do pete pobjede u nizu u jednoj kalendarskoj godini! Postao je i drugi borac u povijesti UFC-a koji je nokautirao protivnika iz donje pozicije u parteru poslije Nike Pricea (31, 14-4-1).

’Jacare’ je srušio Amerikanca, a ostao je pribran što je zahvalio treneru i bivšem UFC borcu Travisu Lutteru.

“Travis i ja prošli smo kroz borbu za više načina i složili smo se da je najvažnije izbjeći borbu na podu. U potpunosti sam se složio s njim, no isto tako mislim da su moji treneri jedni od najboljih na svijetu, posebno po pitanju grapplinga. Svi znaju tko je Travis. Osvojio je Ultimate Fighter, većinu pobjeda ostvario prisiljavanjem na predaju. Ako ja krenem završavati ljude na podu ili im stvarati probleme, mislim da bih mogao biti crni pojas. Ako sam na podu riješio Jacarea, realno je očekivati crni pojas” – rekao je nakon borbe.

Konstantno provocira protivnike trash talkom kako izvan kaveza tako i za vrijeme borbe.

“To je nešto što radim prirodno. Nakon doping testa u svlačionici sam skoro zaspao. Pio sam puno vode i da nisam morao svako malo na WC bih vjerojatno zaspao. No, nakon borbe je sve bilo drugačije. Osjetio sam se živ. Jednostavno se volim boriti” – rekao je Holland pa prozvao zvijezdu u usponu Khamzata Chimaeva (26, 9-0) na meč u stilu borca koji nastupa pod zastavom Švedske:

“Znam da se mom sinu neće svidjeti ovo što ću sad reći. Nije li se Chimaev trebao boriti 19. prosinca? On se bori u velteru i srednjoj kategoriji. Vrati se u srednju kategoriju! To je ono što on radi, zar ne? Ja radim još bolje od njega. Tko se ove godine borio najviše puta. Vjerujem da on može postati prvak u velteru i da treba tamo ostati. Ako se vrati u srednju prebit ću tog momka. Samo mi javite. Putujem već večeras kući, no ako se budem morao vraćati, nazad sam već idućeg dana” – završio je Holland.

Prošli članak

UFC 256: Oliveira uništio Fergusona, remi u glavnoj borbi!

Sljedeći članak

Revanš za 2014.: Sjajna najava borbe McGregora i Poiriera

Preporučeno
Total
0
PODIJELI