Revanš za 2014.: Sjajna najava borbe McGregora i Poiriera

Instagram

Prije šest su godina još bili samo mladići u usponu te je tad nokautom u prvoj rundi slavio Conor McGregor (32, 22-4). No, Dustin Poirier (31, 26-6-1) napredovao je od tada, borio se i za titulu u lakoj kategoriji, a sad se ima priliku revanširati.

Nakon novogodišnje pauze UFC će se vratiti na Fight Islandu sljedeće godine, a prva će priredba biti 16. siječnja. Samo tri dana kasnije, 19. siječnja slijedi druga priredba, dok ona koju će predvoditi ‘Diamond’ i ‘Notorious’ slijedi 23. siječnja!

Podsjetimo, Conor je prije UFC-a 178 na kojem je nokautirao Poiriera psihički slomio protivnika i prije no što su ušli u kavez, a sve je dovršio u borbi. Tad je to bilo u perolakoj kategoriji, ali ovaj će put borba biti u lakoj.

Oba su borca od tada mnogo napredovala, ali i promijenila sebe kao osobe te borce što znači da nas čeka novi spektakl početkom nadolazeće 2021. godine. UFC je u čast prvom meču, ali i kao najavu drugog napravio trailer pod nazivom ‘Spremni za rat’.

Trenutno nismo u mogućnosti prikazati videozapis zbog ograničenja autorskih prava na internetu. No, možete ga pogledati OVDJE.

Prošli članak

Nanizao pet pobjeda pa prozvao Chimaeva: 'Želim se boriti već idućeg vikenda!'

Sljedeći članak

FIGHTROOM 1 - MIRKO CRO COP FILIPOVIC

Preporučeno
Total
0
PODIJELI