Nakon ‘Croate’ i Trušček prozvao Savu Lazića, a on je odgovorio: ‘Meč? može! Koliko si para rekao da sam dužan?’

Foto: Marko Andrijašević/Instagram

Iako je njegov protivnik na vaganju imao osam kilograma više od njega, balkanski ‘BMF’ Ivica ‘Terror’ Trušček (38, 40-35) pokazao je zašto nosi taj naziv. Ugušio je Kuittyja Begaja (29, 3-2) koji je svom silom pokušavao slomiti hrvatskog veterana, ali naišao je na tešku prepreku.

Nakon meča odmah je išao na ‘ugovaranje’ sljedećeg.

– Samo želim reći: Savo Lazić, poštujem te kao borca i čovjeka, ali pozivam te na ‘FNC 5′ u Zagreb u februaru kak’ bi ti rekel’, da te prebijem k’o da si mi dužan pare – prozvao je ‘Terror’ crnogorskog borca nakon pobjede u Osijeku.

Podsjetimo, na polufinalu ‘Armagedona’ u Šibeniku je nakon pobjede protiv Vase Bakočevića (32, 40-22-1) i Francisco ‘Croata’ Barrio (32, 9-2) prozvao Savu (32, 10-6) pa bi možda mogli gledati i dva meča boraca iz American Top Teama protiv boraca iz Fight Companyja na nekoj od sljedećih priredbi u režiji Fight Nation Championshipa.

– Meč – vazda. Februar – ne može (zbog obaveza). Koliko si para rekao da sam dužan? – odgovorio je Crnogorac i označio Ivicu.

Podsjetimo, Savo se više posvetio trenerskom poslu, a nismo ga u kavezu vidjeli od ožujka ove godine kad je jednoglasnom sudačkom odlukom izgubio od Sebastiana Rajewskog (29, 11-6). A njegova zadnja pobjeda datira dvije godine prije spomenutog meča kad je na Megdanu slavio protiv Ilkina Gasimova (29, 7-4) jednoglasnom sudačkom odlukom.

Bilo kako bilo, zanimljivo bi bilo vidjeti spomenute okršaje u kavezu najbrže rastuće organizacije u ovom dijelu Europe, a sigurno je da nam Dražen Forgač i ekipa za sljedeću godinu spremaju nešto veliko, baš kao što su najavili Bob Berman i Narcis Mujkić, suvlasnici organizacije.

Prošli članak

[FOTO] Vatromet na prvoj PPV priredbi FNC-a: Trušček pravi BMF, Bojković opet oduševio, a Erslan je na putu u UFC!

Sljedeći članak

[FOTO] Todorović slavio protiv Pitola pa otkrio kroz kakve je muke prošao prije meča: 'Udario me auto i oštetio nogu'

Preporučeno
Total
1
PODIJELI