[FOTO] Vatromet na prvoj PPV priredbi FNC-a: Trušček pravi BMF, Bojković opet oduševio, a Erslan je na putu u UFC!

Foto: Marko Andrijašević

Fight Nation Championship napravio je veliki iskorak te je prvi put na ovim prostorima održana PPV priredba u njihovoj režiji! U osječkom Gradskom vrtu gledali smo sedam fantastičnih superfigtova, a sve je predvodio meč ‘budućeg i bivšeg UFC borca’ Ivana Erslana koji je u prvoj rundi nokautirao Henriquea ‘Frankensteina’ da Silvu!

Domaća je publika mogla uživati u odličnim predstavama i pobjedama učenika i učitelja – Marina Mikulića te Saše Milinkovića, koji su slavili protiv Nicole Pittarella, odnosno Olivera Thompsona. Oduševio je i povratnik u kavez FNC-a Daniel Bažant iz pulskog Trojan teama koji je u prvoj rundi nokautirao Giovannija Rivettija, a sreće nije imao drugi povratnik Luka Ćurković koji je dvije godine nakon posljednjeg meča izgubio nokautom u prvoj rudni od Michaela Realija.

Balkanski ‘BMF’ Ivica ‘Terror’ Trušček prihvatio je meč protiv šest kilograma težeg protivnika Kuittyja Begaja, a Talijan je u kavezu izgledao znatno veće od Ivice. Bacao ga je, pokušavao završiti, ali uhvatio je ‘Terror’ svoju ‘specijalku’ – giljotinu u drugoj rundi i na kraju slavio gušenjem.

Njegov nasljednik na mjestu balkanskog ‘BMF-a’ Marko Bojković pokazao je zašto su mnogi odbili borbu s njim na FNC-u. Završio je Poljaka Dawida Galeckog u prvoj rundi i najavio velike stvari, ovo je samo početak.

Ivan Erslan je pokazao da je na putu prema najvišoj svjetskoj pozornici, ali nakon što je nokautirao ‘Frankensteina’ dodao je i kako se ne bi žalio ni na titulu u FNC-u. A kako je bilo, pogledajte u fotogaleriji našeg Marka Andrijaševića.

FNC 4 – ERSLAN VS. DA SILVA

Marin Mikulić (Hrvatska) def. Nicola Pitarello (Italija) – TKO R1


Michael Reali (Italija) def. Luka Ćurković (Hrvatska) – TKO R1


Danijel Bažant (Hrvatska) def. Giovanni Rivetti (Italija) – TKO R1


Marko Bojković (Srbija) def. Dawid Galecki (Poljska) – TKO R1


Ivica Trušček (Hrvatska) def. Kuitty Begay (Italija)* – submission (giljotina) R2


Saša Milinković (Hrvatska) def. Oliver Thompson (Velika Britanija) – jednoglasna sudačka odluka


Ivan Erslan (Hrvatska) def. Henrique Da Silva (Brazil) TKO R1

Prošli članak

[FOTO & VIDEO] Imamo novih pet prvaka FNC 'Armagedona'! Pogledajte kako je bilo na spektaklu finala u Osijeku

Sljedeći članak

Nakon 'Croate' i Trušček prozvao Savu Lazića, a on je odgovorio: 'Meč? može! Koliko si para rekao da sam dužan?'

Preporučeno
Total
17
PODIJELI