[FOTO] Todorović slavio protiv Pitola pa otkrio kroz kakve je muke prošao prije meča: ‘Udario me auto i oštetio nogu’

Foto: Instagram

Nakon dva UFC poraza u nizu imao je veliki teret na leđima Duško Todorović (27, 11-2) prije meča protiv Makija Pitola (31, 13-9), a onda je krajem prve runde nokautirao borca s Havaja. Sigurno mu je bilo puno lakše jer bi vjerojatno napustio UFC da nije, a nakon meča otkrio je kroz što je sve prolazio prije ovog okršaja.

– Bila je to teška i delikatna situacija. Krajem srpnja udario me je automobil, prešao je preko mene dok sam prelazio cestu i opako mi je oštetio nogu. Dogodilo se to dok sam očekivao poziv za iduću borbu i znao sam da će to otežati pripreme. Kad je ugovor došao, još uvijek nisam trenirao na pravi način. Nisam na pravi način mogao koristiti nogu pa je ovaj pripremni kamp donio puno prepreka. No, nisam htio govoriti o tome. Nitko nije znao za to, čak niti moja obitelj. Jedino je djevojka znala kroz što prolazim – objasnio je Duško.

A ozljeda nije bila nimalo bezazlena te vam fotografiju iste donosimo u nastavku. Upozoravamo, nije za one slabijeg želuca.

– Rana mi se u potpunosti zatvorila prije otprilike mjesec i pol dana. Sad se želim u potpunosti oporaviti da bih mogao biti spreman za iduću borbu u kojoj ću dati sve od sebe. Bila je to teška ozljeda jer me čovjek prvih par metara doslovno povukao po betonu, a onda se prednjim kotačem popeo na moju nogu. Izašao je iz auta i počeo vikati jesam li dobro, a njegov auto je i dalje bio na mojoj nozi.

Foto: YouTube/Screenshot

Noga je s vremenom zacijelila, ali bio je to mukotrpan proces za srpskog borca. No, na kraju mu možemo samo čestitati i poželjeti sreću u daljnjoj karijeri. Hrabro se vratio, a sad je vrijeme za nove pobjede.

Prošli članak

Nakon 'Croate' i Trušček prozvao Savu Lazića, a on je odgovorio: 'Meč? može! Koliko si para rekao da sam dužan?'

Sljedeći članak

Ishii i drugi put pobijedio u K-1 ringu! Na bodove slavio protiv mnogo iskusnijeg Japanca

Preporučeno
Total
1
PODIJELI