Nakon Askrena, YouTuber Paul na bivšeg UFC prvaka: Dogovara se meč protiv Woodleyja!

Sredinom travnja je slavio je čudnim nokautom protiv Bena Askrena (36, 19-2-1) u prvoj rundi, a tad je Jake Paul (24, 3-0) prozvao i druge MMA borce da se okušaju protiv njega u boksačkom ringu.

Askren je daleko od boksača, a zbog toga je u svađu s Paulovim timom upao bivši prvak velter kategorije UFC-a Tyron Woodley (39, 19-7-1), a izgleda da se radi na tome da ‘The Chosen One’ koji je nedavno dobio otkaz u UFC-u uđe u ring s YouTuberom.

https://www.instagram.com/p/CPOnHdahT1Z/

– Izvori javljaju da su Jake Paul i Tyron Woodley stigli do dogovora za boksački meč. Jake je potpisao ugovor na više borbi sa Showtimeom. U petak bi taj meč trebao biti promoviran – napisao je insider Mike Coppinger.

A u petak je u Miamiju vaganje za meč između Floyda Mayweathera Jr.-a (44, 50-0) i Paulovog brata Logana (26, 0-1) pa će to sigurno dodatno podići gledanost. Podsjetimo, Woodley je dobio otkaz nakon četiri poraza u nizu, a ovo bi mu trebala biti najveća zarada u karijeri.

https://www.instagram.com/p/CPL_-DdLZRU/

A kladionice su postavile prve koeficijente te je na pobjedu YouTubera 1.65, dok je uplata otvorena bila na 1.77 što znači da su već neke značajnije uplate sjele pa je koeficijent pao. Na pobjedu bivšeg UFC prvaka tečaj je bio 1,92, a sad je porastao na 2,25.

Prošli članak

Edwards spreman za Diaza: 'Vidim kako ću ga udarati od početka i tako će doći do prekida'

Sljedeći članak

Khabib pohvalio novog prvaka Oliveiru: 'Bila bi sramota da je Chandler uzeo titulu'

Preporučeno
Total
0
PODIJELI