Edwards spreman za Diaza: ‘Vidim kako ću ga udarati od početka i tako će doći do prekida’

Borba između Leona ‘Rockyja’ Edwardsa (29, 18-3-1) i Natea Diaza (36, 20-12) trebao se već održati, ali odgođen je zbog lakše ozljede Diaza te pomaknut na 12. lipnja i priredbu ‘UFC 263’. Taj se datum polako bliži, a britanski je borac prokomentirao meč.

– Moram doći u borbu i završiti ga. Nije robot i nedodirljiv, ali do sada je završen samo jednom. Ne mogu to dočekati, a mislim da su moje vještine na nogama previše za njega, kao i ono na podu. Vidim kako ću ga udarati od početka i tako će doći do prekida. Snažan je i izdržljiv, ali ne i dovoljno snažan i izdržljiv da me pobijedi – najavio je Edwards za MMA Junkie.

https://www.instagram.com/p/CPGpaLALx4P/

Bit će to prva borba u povijesti UFC-a na pet rundi, a da nije glavna borba priredbe ili ona za titulu. Mnogi smatraju kako je to Diazov forte, ali s njima se ne slaže Edwards.

– Borba na pet rundi ne daje mu prednost. Ovo mi je peta takva borba i spreman sam na to. On prima jednaku štetu kroz svih pet rundi, a to je ono što vidim i u našoj borbi. Želim dokazati svijetu da zaslužujem iduću borbu za titulu – zaključio je.

Podsjetimo, na spomenutoj će priredbi biti dvije borbe za titulu – u sunaslovnoj borbi večeri borit će se prvak muha kategorije Deiveson Figueiredo (33, 20-1-1) protiv Brandona Morena (27, 18-5-2), dok će u naslovnoj borbi večeri Israel Adesanya (31, 20-1) braniti titulu srednje kategorije protiv Marvina Vettorija (27, 17-4-1).

Prošli članak

Sve o nadolazećoj KSW priredbi: Stošić i Pejić po borbu za titulu, Erslan u meču bivših izazivača za pojas

Sljedeći članak

Nakon Askrena, YouTuber Paul na bivšeg UFC prvaka: Dogovara se meč protiv Woodleyja!

Preporučeno
Total
0
PODIJELI