Masvidal uskoro spreman, na umu ima dva protivnika

Atraktivni Jorge Masvidal (36, 35-15) pokušao je krajem svibnja napasti pojas UFC-ove velter kategorije protiv nedodirljivog Kamarua Usmana. Nigerijac ga je lakoćom pobijedio, drugi put u karijeri i to nokautom.

Masvidal je samo dvaput u karijeri bio nokautiran. Prvi put davne 2008. Svoje dugogodišnje borilačko iskustvo tek je počeo ozbiljnije naplaćivati. Pretpostavlja se kako su posljednje tri priredbe koje je predvodio, dva puta protiv spomenutog Usmana i jednom protiv Natea Diaza, u zbroju došle do oko tri milijuna prodanih prijenosa (PPV-a).

https://www.instagram.com/p/COyWg08F72i/

Masvidal se oporavlja od teškog nokauta, liječi ozljede, ali njegov menadžer Abraham Kawa potvrdio je MMA insajderu i novinaru Arielu Helwaniju da će se Masvidal sigurno boriti još jednom ove godine.

Jorge na umu ima dva protivnika. Jedan je Colby Covington, a drugi je Nick Diaz. Što se tiče borbe protiv Covingtona, trenutačno ista baš ne djeluje izvediva, budući da je Dana White najavio kako će Colby biti idući protivnik Kamarua Usmana.

Osim toga, Colby je već ranije otkrio kako je Jorge borbu protiv njega odbio, kao i priliku da njih dvojica budu treneri u Ultimate Fighteru.

https://www.instagram.com/p/CN51Rv8lm68/

Sjetit ćete se, njih dvojica nekoć su bili najbolji prijatelji, ali sve se raspalo kad se obojicu počelo spominjati kao kandidate za vrh kategorije. Od tad se konstantno prozivaju, a nakon što su prvobitno dobivali različite termine u dvorani, Colby je na kraju napustio American Top Team.

Diaz se, pak, nije borio od 2015. i vratio bi se samo za pravu lovu. Na leđima mu je 37 godina, a njegov zadnji meč protiv Andersona Silve proglašen je “no contestom” jer su obojica pali na doping testu.

Prošli članak

Poirier: Borbom za pojas zaradio bih mrvice u odnosu na meč s McGregorom

Sljedeći članak

Plazibat i Badr Hari će malo pričekati: Gloryjeva priredba premještena na rujan

Preporučeno
Total
1
PODIJELI