Poirier: Borbom za pojas zaradio bih mrvice u odnosu na meč s McGregorom

Dustin Poirier (32, 27-6-1 NC) s megapopularnim Conorom McGregorom (32, 22-5) borio se dvaput. Conor je Poiriera nokautirao 2014., a ovaj mu je istom mjerom uzvratio 23. siječnja ove godine.

Poirier je postao prvi čovjek koji je nokautom uspio pobijediti irskog MMA borca, a nakon meča pristao je, nakon kraćeg natezanja, na trilogiju. Mnogi su se začudili, očekivali su da će Poirier inzistirati na borbi za pojas lake kategorije.

https://www.instagram.com/p/CQ6tVSvLTEq/

– Ako sam uistinu najbolji na svijetu, pobijedit ću Conora i borit ću se za pojas. Zapravo sam poduplao cijelu situaciju. Ja sam osoba koja se voli kockat, ali vjerujem u svoje sposobnosti. Jednostavno ću dvostruko profitirati iz svega ovoga. O tome se radi. Ne znam koliko želite ulaziti u same detalje ugovora i način njihova funkcioniranja, no borbom za titulu ne bih dobio dio od prodaje PPV-a – rekao je Amerikanac za ESPN pa nastavio:

– Zaradio bih mrvice u odnosu na iznos koji ću zaraditi borbom protiv Conora. Dobio bih osnovnu plaću koja iznosi trećinu osnovice koju ću sada dobiti. Jednostavno nema smisla. Ja sam borac koji nastupa za novac. Ako mogu zaraditi šest, sedam ili deset puta više za borbu, naravno da ću to iskoristiti. Ja sam suprug i otac te imam svoje prioritete.

https://www.instagram.com/p/CQWW49GrGi5/

Za upražnjeni pojas lake kategorije u međuvremenu su se borili Michael Chandler i Charles Oliveira. Potonji je pobijedio. Dustin bi potencijalnom pobjedom nad Conorom došao do trećeg slavlja u nizu i Oliveira u tom slučaju neće imati boljeg kandidata za prvu obranu pojasa.

Prošli članak

Libanonac iz zagrebačkog ATT-a opet nastupa u Braveu: Ahmeda Labbana u Milanu čeka Moldavac Frasineac

Sljedeći članak

Masvidal uskoro spreman, na umu ima dva protivnika

Preporučeno
Total
1
PODIJELI