Plazibat i Badr Hari će malo pričekati: Gloryjeva priredba premještena na rujan

Foto: Instagram

Iako je Antonio Plazibat (27, 18-4) trebao ući u kavez 17. srpnja, iz Glory organizacije objavili su kako je ista premještena na 4. rujna. Naime, kako se stanje s pandemijom korona virusa u svijetu poboljšava, želja je organizatora održati priredbu pred publikom.

– Ovo je jedan od najjačih programa u povijesti Gloryja, a presretni smo što svijet polako izlazi iz krize te smo od nizozemskih vlasti dobili dopuštenje za organizaciju priredbe pred publikom. Znamo da su naši fanovi uzbuđeni uoči ove priredbe, a mi ćemo im pokušati priuštiti da uživo gledaju naše borce u dobro im poznatoj dvorani – rekao je potpredsjednik Gloryja Scott Rudman.

Podsjetimo, najbolji hrvatski kickboksač posljednji je put u ringu bio u prosincu 2020. godine kad je izgubio od Nordinea Mahieddinea (31, 26-10), a sad će se boriti protiv Tarika Khbabeza (29, 47-7-1). Njegov je protivnik 29-godišnji marokansko-nizozemski udarač koji je svoj posljednji meč odradio u finalu Glory 77 teškaškog turnira gdje je izgubio od prvaka Rica Verhoevena (32, 58-10). U Gloryju ima 1-1, odnosno slavio je u polufinalu protiv Levija Rigtersa (25, 11-1).

Što se tiče Plazibata, ulazi u ring nakon poraza, a prije toga je imao četiri uzastopne pobjede. Antonio je zasigurno motiviran nakon svega što mu se dogodilo u posljednjem meču te kreće u novi pohod na vrh kategorije. Trenutno je sedmoplasirani izazivač u Gloryju, dok je njegov protivnik na četvrtom mjestu.

Priredbu će predvoditi legendarni Badr Hari (36, 106-15) koji će se boriti protiv Poljaka Arkadiusza Wrzoseka (28, 12-5).

Prošli članak

Masvidal uskoro spreman, na umu ima dva protivnika

Sljedeći članak

Hrgović (opet) ostao bez protivnika: 'Bojim se da ga ljudi gledaju kao nekog koga ne mogu pobijediti'

Preporučeno