Makhachev utišao kritičare: ‘Bolji protivnici? Nitko se nije htio boriti protiv mene!’

Foto: Instagram

Tko će biti sljedeći izazivač za titulu u lakoj kategoriji UFC-a? Dustin Poirier (32, 28-6), gotovo sigurno. No, tko će to biti nakon njega? To je već pitanje s kojim se bore ljubitelji MMA-a jer neki misle kako je to zaslužio Justin Gaethje (32, 23-3) dok jet u i novi ‘glavni’ Dagestanac UFC-a koji u svom kutu ima bivšeg prvaka Khabiba Nurmagomedova (33, 29-0) – Islam Makhachev (30, 21-1).

Dok je Khabib, logično, držao stranu sunarodnjaka, još jedan bivši prvak Eddie Alvarez (37, 30-8-2) javio se i otišao na stranu Amerikanca.

– Respektiram Khabiba, ali dati Justinu Gaethjeu borbu za titulu ispred Islama Makhacheva je jedini pravi potez u ovom trenutku. Islam se borio protiv jednog rangiranog borca da bi izborio 9-0. Justin se borio protiv četiri prvaka i legende Cerronea, da bi izborio 6-3. Samo jedan put je iskren i istinit. Istina uvijek pobjeđuje. Od ove dvije opcije, ja bih radije bio 6-3 – rekao je Eddie.

Na to je sve odgovorio Makhachev na društvenim mrežama jer mnogi kažu da mu treba još par borbi do napada na titulu. Trenutno je četvrti na ljestvici izazivača lake kategorije, dok je Gaethje drugi.

– Nisam ja kriv što se nisam borio protiv još nekoga rangiranog. Nitko se nije htio boriti protiv mene! Unatoč tome, ja sam trenutno broj 4. Navedite mi nekoga iz Top 10 tko se želi boriti protiv mene. UFC je morao preplatiti Hookera da bi prihvatio borbu protiv mene. Ovo sve se polako pretvara u boks – objavio je Dagestanac na društvenim mrežama.

Bilo kako bilo, bit će zanimljivo vidjeti kako će UFC privesti ovaj slučaj kraju, a spominje se da bi sljedeći protivnim Makhacheva mogao biti trećerangirani Beneil Dariush (32, 21-4), a Gaethje? Vjerojatno na čekanju do meča za titulu.

Prošli članak

Dana 'poludio' na Herba Deana: 'Neka prestane dodirivati borce! Drag mi je, ali nije dobro'

Sljedeći članak

Jones se svađa na društvenim mrežama: 'Fokusiram se kako bih mogao dogurati dalje nego vi'

Preporučeno
Total
8
PODIJELI