Jones se svađa na društvenim mrežama: ‘Fokusiram se kako bih mogao dogurati dalje nego vi’

Foto: Instagram

Vrijeme prolazi, a bivši prvak poluteške kategorije Jon ‘Bones’ Jones (34, 26-1) još uvijek nije debitirao u teškoj kategoriji. Podsjetimo, posljednju je borbu odradio još tamo u veljači prošle godine kad je jednoglasnom sudačkom odlukom bio bolji od Dominicka Reyesa (31, 12-3).

Jedan od najboljih boraca svih vremena, ali i na drugu stranu najproblematičnijih, još se nekoliko puta susreo s problemima sa zakonom, napustio bivšu dvoranu i pronašao novu, obećao da će se ostaviti alkohola, a u posljednje vrijeme se dosta obračunavao s followerima na društvenim mrežama jer ga mnogi kritiziraju zbog svega što je napravio.

– Ako i dalje pričate o onom što se dogodilo u Las Vegasu, ali živite s mamom, onda su vaši prioriteti krivo posloženi. Fokusirate se na probleme drugog čovjeka, a istovremeno se ja ovdje fokusiram dogurati dalje nego vi – napisao je ‘Bones’.

Jones se po tko zna koji puta tako obračunavao na krivim mjestima, a mi i dalje čekamo što će biti s nastavkom njegove karijere. No, vjerojatno napokon postaje svjestan da je radio loše stvari te kako mu treba zaokret da bi mogao nastaviti dalje.

Prošli članak

Makhachev utišao kritičare: 'Bolji protivnici? Nitko se nije htio boriti protiv mene!'

Sljedeći članak

Rakić i dalje čeka protivnika: Ankalaev će se boriti protiv Santosa!

Preporučeno
Total
1
PODIJELI