Dana ‘poludio’ na Herba Deana: ‘Neka prestane dodirivati borce! Drag mi je, ali nije dobro’

Foto: Instagram

Već se neko vrijeme provlači misao kako Herb Dean više nije na sudačkoj razini kakvoj je bio, a on to nekako i potvrđuje u kavezu. Napravio je to i u sunaslovnoj borbi ‘UFC Fight Night 197’ priredbe gdje je uskočio između Marcosa Rogerija de Lime (36, 19-7) i Bena Rothwella (40, 39-14) pa se povukao i nikome nije bilo jasno što se dogodilo. Ipak, Dean je malo razmislio i odlučio da je – kraj.

Sreća u nesreći, barem za Deana, bila je ta da je ‘Big Ben’ bio u teškoj situaciji i teško da bi mogao nastaviti.

– Herb mora prestati dodirivati borce ako borba nije gotova. On uleti, uhvati nekoga oko ruke i onda odluči kako ipak možda ne treba prekinuti. Ovdje je dobra stvar što je borba uistinu tada trebala biti prekinuta. Niste vidjeli Bena gdje prigovara u vezi prekida. Mora povući kočnicu i prestati to raditi – rekao je čelni čovjek UFC-a Dana White.

Nije mu ovo prvi kiks, ali jako loše snalaženje obilježilo ga je u posljednjih godinu dana – nekad sve završi prerano, a neki put i debelo prekasno. Vrijeme je da se ‘skocka’, kaže predsjednik White.

– Ne smiješ to raditi ako nemaš namjeru prekinuti borbu. Kad su pustili usporenu snimku kraja borbe, izgledao je kao da pleše oko njih i ne zna što napraviti, uskočiti ili ne. On mi je osobno jako drag, dobar je čovjek. No mora prestati dodirivati ljude dok nije spreman time prekinuti borbu.

Prošli članak

Duško Todorović ponovno u kavezu UFC-a! Idući mjesec bori se protiv 'nesuđenog protivnika'

Sljedeći članak

Makhachev utišao kritičare: 'Bolji protivnici? Nitko se nije htio boriti protiv mene!'

Preporučeno
Total
1
PODIJELI