Liječnička komisija Hollowayu odobrila povratak, želi biti “rezerva” na UFC 273!

Foto: Instagram

Bivši prvak UFC-ove perolake kategorije Max Holloway (30,23-6) je trebao biti prvotni protivnik Alexandru Volkanovskom(33,23-1) na UFC 273 priredbi. Ozljeda ga je spriječila da odradi taj meč te je UFC umjesto njega ubacio Chan Sung Junga(34,17-6) poznatijeg kao “Korean zombie”.

Oporavak je protekao brže nego što je itko očekivao, ali neka pretpostavka je da će UFC pričekati malo s Hollowayom. Ostaje samo pitanje hoće li mu UFC-ovi matchmakeri dati neki meč prije napada na titulu u perolakoj kategoriji ili će ga čuvati kao sljedećeg za napad na titulu.

Podsjetimo Holloway i Volkanovski su se borili dva put do sad (UFC 245 i UFC 251), a oba puta kao pobjednik je izašao Volkanovski, koji je trenutno u svom “primeu”.

Volkanovski i “Korean zombie” predvode UFC 273 koji se održava 9. travnja u Jacksonvilleu na Floridi. Bit će svakako zanimljivo vidjeti i taj meč jer svi znamo koliko je Korejski borac opasan, s druge strane osim Hollowaya ima tu još boraca koji čekaju priliku za napad na titulu, tako da je situacija u perolakoj kategoriji i više nego uzbudljiva.

Prošli članak

Chris Eubank Jr. izdominirao Liama Williamsa te nakon toga "bacio rukavicu" izazova Golovkinu!

Sljedeći članak

Tyson Fury ponovno "bocnuo" Joshuu putem društvenih mreža!

Preporučeno
Total
18
PODIJELI