Chris Eubank Jr. izdominirao Liama Williamsa te nakon toga “bacio rukavicu” izazova Golovkinu!

Twitter

Britanski boksač Chris Eubank Jr. (32, 32-2) je u Cardiffu pred punom dvoranom Velških navijača savladao domaćeg borca Liama Williamsa (28,23-4-1). Eubank je svojeg protivnika slao čak četiri puta na pod, a na kraju je slavio jednoglasnom odlukom sudaca (116-109, 116-108 i 117-109).

U ovaj meč je Eubank ušao kao izrazit favorit, ali se napetost između njih prije meča mogla rezati nožem. Chris je uspješno diktirao tempo ovog meča te je većinu ovog meča kontrolirao situaciju i uzeo uvjerljivu pobjedu. U posljednjoj rundi na “oduševljenje” navijača Eubank se malo opustio te zaplesao, što je izazvalo dodatan bijes Williamsovih navijača koji su prevladavali u dvorani.

Ovom pobjedom Eubank si je dodatno povećao šanse za mogući napad na neku od titula. On je nedugo nakon što su ga suci proglasili pobjednikom izazvao legendarnog Gennadya Golovkina (39,41-1-1). Za publiku bi bio to jako zanimljiv meč, ali ostaje pitanje je li Eubank spreman na ovakav iskorak jer Golovkin je i dan danas jedan od najboljih boraca na svijetu u svojoj kategoriji. Bit će zanimljivo vidjeti hoće li Kazahstanac odgovoriti na ovu prozivku ili će pokušati izboriti treći meč s Canelom Alvarezom (57,-1-2-2).

Prošli članak

UFC 273 u Jacksonvilleu ugostit će čak dvije borbe za titulu!

Sljedeći članak

Liječnička komisija Hollowayu odobrila povratak, želi biti "rezerva" na UFC 273!

Preporučeno
Total
0
PODIJELI