Tyson Fury ponovno “bocnuo” Joshuu putem društvenih mreža!

Foto: Instagram

Dok traju pregovori za potencijalnu borbu protiv Dilliana Whitea (34, 28-2), Tyson Fury (33, 31-0-1), WBC-ov prvak u “kraljevskoj” teškoj kategoriji zabavlja se prozivajući redom sve borce teške kategorije dodjeljujući im svakojake epitete.

Najviše koga se voli dotaknuti u svojim prozivanjima je uvjerljivo Anthony Joshua (32, 24-2). “Gypsy king” je objavio poster na kojem se nalaze Joshua i njegov najveći rival do sada u karijeri Deontay Wilder (35, 42-2-1) uz opis:

-Rekao bih da će Bronze Bomber nokautirati ovu propalicu unutar 3 runde.

Anthony Joshua se porazom od Usyka sve više udaljio od potencijalnog meča kojega smo svi na neki način priželjkivali. Bio bi to vjerojatno najveći meč u povijesti Velike Britanije i naravno, postoji velika mogućnost da se on i dogodi, ali Joshua prvo mora savladati prepreku u vidu Oleksandra Usyka (35,19-0) koji ga je u posljednjem meču savladao jednoglasnom odlukom sudaca.

Nakon tog meča Usyk je postao vlasnik čak četiri pojasa, a sve je izglednije kako će doći do revanša između njih dvojice pošto Joshua nije pristao na to da uz novčanu naknadu prepusti Furyu meč s Usykom za ujedinjenje titula.

Prošli članak

Liječnička komisija Hollowayu odobrila povratak, želi biti "rezerva" na UFC 273!

Sljedeći članak

Hrga je dočekao: Zhang prihvatio meč, sad se čeka dogovor oko novca!

Preporučeno
Total
23
PODIJELI