Kakav meč na ‘FNC 5’ priredbi: ‘Nitro’ Pejić protiv bivšeg UFC borca ‘Jasona’!

FOTO: FNC/KSW/Marko Torić

Nova velika priredba u regiji, novi veliki meč! Filip ‘Nitro’ Pejić (29, 15-6) vraća se u rodni Zagreb gdje će se boriti na nadolazećoj ‘FNC 5‘ priredbi! Fight Nation Championship je tako nakon Ivana Erslana (30, 11-1), Daniela Bažanta (30, 5-3) i ‘Frankensteina’ Da Silve (32, 16-8) na prošloj ‘FNC 4’ priredbi u Osijeku nastavio s dovođenjem boraca iz KSW-a i UFC-a te tako samo podižu kvalitetu u najbrže rastućoj europskoj organizaciji.

Nedavno smo objavili kako je pobjednik UFC ‘Ultimate Fightera’ Brazil potpisao za FNC, a upravo će Rony ‘Jason’ Mariano (37, 15-9-1) biti idući protivnik ‘Nitra’ Pejića! Filipa nakon dva poraza čeka još jedan težak meč, ali i idealna prilika da pokaže kako je ovo sve samo novi početak uspona prema vrhu.

Zagrebački će borac tako najvjerojatnije pred domaću publiku nakon tri godine i poraza protiv Daniela Torresa (27, 12-5) te im se ima za što ‘iskupiti’, kako je i sam isticao u nekoliko navrata. To mu je idealna prilika da posloži stvari i promijeni stanje od četiri poraza i jedne pobjede u zadnjih pet mečeva.

Čeka ga ‘tvrd orah’ i jiu-jitser iz Brazila te kad gubi uglavnom se to događa sudačkom odlukom, a kad slavi – gotovo uvijek završava protivnika. Bit će to pravi spektakl za gledatelje, ali i veliki izazov za dečka iz Dubrave.

Prošli članak

FNC za kraj godine doveo jako pojačanje: Stigao pobjednik UFC 'Ultimate Fightera' i bivši UFC borac Rony 'Jason'!

Sljedeći članak

'Sugar' Sean uvjeren: 'Bit ću veći i od Conora McGregora, i dalje sam j**eno neporažen!'

Preporučeno
Total
3
PODIJELI