FNC za kraj godine doveo jako pojačanje: Stigao pobjednik UFC ‘Ultimate Fightera’ i bivši UFC borac Rony ‘Jason’!

Foto: FNC/Instagram

Najavili su velike stvari iz Fight Nation Championshipa na njihovoj posljednjoj priredbi u Osijeku, a krenuli su sa svime – na Silvestrovo 2021. godine! Ako je po ovome ispraćaju stare godine vjerovati što će se sve događati u najbrže rastućoj europskoj organizaciji, čeka nas vrhunska nova godina!

Novo lice FNC-a je dobro poznati Rony ‘Jason’ Mariano (37, 15-9-1), pobjednik UFC ‘Ultimate Fightera’ Brazil i bivši član najjače svjetske organizacije UFC-a! Nosi nadimak poznatog Jasona iz horora ‘Petak 13.’, a ovaj borac kojemu je baza jiu-jitsu svakako će biti veliki izazov za regionalne borce.

Tako je nakon nastupa Henriquea ‘Frankensteina’ Da Silve (32, 16-8) protiv Ivana Erslana (30, 11-1-1) i pobjede hrvatskog borca u najjaču regionalnu organizaciju stigao još jedan borac koji zna što sve nose izazovi najjačeg svjetskog kaveza.

Mnoge mlade regionalne nade koje se dokazuju u FNC-u žele doći upravo tamo gdje su prekaljeni Brazilci bili, a protiv njih će moći vidjeti jesu li na dobrom putu. Jason ima devet poraza, ali čak njih šest su bili sudačkom odlukom, od čega dva podijeljenom sudačkom odlukom te će on svakako biti tvrd orah za sve protivnike.

Ovo je samo početak pojačanja i noviteta ne samo u rosteru FNC-a, već i u cijeloj organizaciji, a još više mladih boraca samo može vidjeti kako postoji nada i platforma za dokazivanje, ali i okršaje s jakim svjetskim imenima. U Osijeku smo gledali okršaj bivšeg i, nadamo se budućeg, UFC borca, a s razvojem MMA-a u regiji i ovakvim potezima, nadamo se da ćemo uskoro gledati što više naših boraca u najjačem svjetskom kavezu…

Prošli članak

Ngannou razočaran riječima bivšeg trenera: 'To su već zle optužbe, a ne poštena igra!'

Sljedeći članak

Kakav meč na 'FNC 5' priredbi: 'Nitro' Pejić protiv bivšeg UFC borca 'Jasona'!

Preporučeno
Total
2
PODIJELI