‘Sugar’ Sean uvjeren: ‘Bit ću veći i od Conora McGregora, i dalje sam j**eno neporažen!’

Foto: Instagram

Mnogi ga prozivaju da izbjegava jake borbe, a i sam je istaknuo da će se boriti s lakšim protivnicima sve dok ga ne počnu plaćati za bolje protivnike, a Sean ‘Sugar’ O’Malley (27, 15-1) u prosincu prošle godine nokautirao je Rauliana Paivu (26, 21-4) u prvoj rundi i najavio da bi, možda i mogao krenuti na jače protivnike.

Ali to nije sve. On smatra da bi njegova ostavština mogla biti veća od one Conora McGregora (33, 22-6), a to je dota težak posao s obzirom na to što je sve ‘Notorious’ napravio za najjaču svjetsku MMA organizaciju.

– Trenutno nisam najveća zvijezda, niti prodajem najviše PPV-ova Nikada nisam predvodio takvu priredbu. Ali kladim se da, tko god gleda brojke i potencijal u UFC-u, zasigurno gledaju mene i znaju da se radi o ‘velikom tatici’. Rekao sam na Contender Seriesu da ću biti veći od Conora. Sjećam se da sam uistinu vjerovao u te riječi, a sada sam i dalje je**no neporažen – rekao je O’Malley.

Podsjetimo, jedini je put izgubio od Marlona Vere (29, 18-7) nakon što je završio na podu zbog ozljede noge, a iako on to i ne želi priznati, velike zasluge za to, osim izvrnuća pri stajanju, ima i Ekvadorac koji je nanosio štetu.

Bilo kako bilo, vratio se s tri pobjede, a sad ga možda čeka i najveći izazov u karijeri, ovisno što o tome misli Dana White.

Prošli članak

Kakav meč na 'FNC 5' priredbi: 'Nitro' Pejić protiv bivšeg UFC borca 'Jasona'!

Sljedeći članak

Hrgini promotori ugovorili najveći meč dosad? 'Hvala mu što je prihvatio izazov'

Preporučeno
Total
0
PODIJELI