Joe Rogan bi volio vidjeti Usmana i Canela u ringu: “Mislim da bi to bilo neprocjenjivo iskustvo za njega”

Foto: Screenshot/ Joe Rogan Expierience

Najpopularniji podkaster na svijetu i UFC komentator, Joe Rogan, je nedavno gostovao u ‘Hotboxin with Mike Tyson‘, podkastu kojeg vodi slavni boksač. On je tamo, između ostalog, progovorio o potencijalnom boksačkom meču, između Saula Canela Alvareza (31, 57-1-2) i Kamarua Usmana (34, 20-1). Naime, on bi volio vidjeti taj meč, po boksačkim pravilima i ne misli da bi to nanijelo veliku štetu za UFC-ovog prvaka u velter kategoriji.

– Volio bih ga vidjeti kako se bori protiv Canela, stvarno bih. Ne zato što mislim da je on favorit u tom meču i da bi ga pobijedio. Želim ga vidjeti kako zarađuje veliku plaću. Na isti način bi volio vidjeti meč između Ngannoua i Furyja – započeo je Rogan.

Rogan ne misli da bi eventualan poraz nanio štetu Usmanu, nego upravo suprotno, misli da bi to pojačalo njegove performanse u UFC-ovom kavez.

– To je način na koji možete zaraditi gomilu novca. Mislim da to ne bi štetilo njegovom ugledu UFC borca. Mislim da bi za njega, kao prvaka, bilo neprocjenjivo iskustvo imati takvu borbu, a zatim se vratiti u MMA. Mislim da bi bio još bolji kao napadač, ako prođe relativno neoštećen, čak i ako izgubi – zaključio je Joe Rogan.

Sve se više priča o ovom meču, ali nismo sigurni želi li UFC još jednu egzibiciju svojih boraca u boks. U prošlosti se to, s sportske strane, nije pokazalo kao uspjeh.

Prošli članak

[Video] Dana White videom reagirao na incident Tysona u avionu, a 'Joker' Ilić i Plazibat dali su svoje viđenje situacije

Sljedeći članak

Fury i Whyte odradili vaganje: Tyson 'lagan' kao 2019., ali Dillian ipak ima manje kilograma

Preporučeno
Total
2
PODIJELI