[Video] Dana White videom reagirao na incident Tysona u avionu, a ‘Joker’ Ilić i Plazibat dali su svoje viđenje situacije

Foto: Instagram

Incident koji se jučer dogodio u avionu u kojem se vozio ‘Iron’ Mike Tyson, bila je jedna od glavnih vijesti u borilačkom svijetu. Naime, nepoznati mladić je isprovocirao Tysona, a Mike mu je uzvratio upotrijebivši fizičku silu. Predsjednik UFC-a, Dana White, je popularnim videom na Instagramu, podsjetio ljude kako se treba ponašati u avionu, ako vas nekadašnji svjetski prvak u teškoj kategoriji zamoli da mu se ustanete sa svojeg sjedala.

– Hej idiote, da znaš za u buduće, ovako se ponašaš u avionu, ako naletiš na Tysona – napisao je Dana te je objavio video u kojem se prisjeća svog susreta s Mikeom. Video možete pogledati OVDJE.

Također, svoj osvrt na čitavu situaciju dali su Hrvatski kick boksač, Antonio Plazibat te Srpski MMA borac, Aleksandar ‘Joker’ Ilić.

– Potpuno zasluženo, podrška Tysonu – napisao je Antonio putem Instagram storyja

Ilić je također preko Instagram storyja uputio podršku slavnom boksaču, a napisao je i jednu zanimljivu stvar.

– Ovo se mora legalizirati kao ‘pod obavezno’, vratiti klošara u prvi razred. I što je najgore, Mike će dobiti kaznu za ovo, umjesto da ovom klošaru zabrane putovanje aviokompanijama, do kraja života – napisao je popularni ‘Joker’.

Ovaj događaj izazvao je puno reakcija u svijetu borilačkih sportova, a većina ih je stala u obranu Tysona. Iako živi potpuno drugačiji život nego u doba aktivnog bavljenja sportom, pokazao je da ga se ipak ne dira.

Prošli članak

Vatromet u najavi: 'Lumberjack' Žgela protiv Bahatija na 'FNC 6' priredbi u Karlovcu!

Sljedeći članak

Joe Rogan bi volio vidjeti Usmana i Canela u ringu: "Mislim da bi to bilo neprocjenjivo iskustvo za njega"

Preporučeno
Total
22
PODIJELI