Hunter objasnio neke stvari o Hrgoviću: ‘Ne radi svoj posao i zato je toliko dugo na čekanju’

Foto: Instagram

Američki boksački teškaš Michael Hunter (33, 20-1-1) u zadnji trenutak odustao je od borbe s Filipom Hrgovićem (29, 13-0-0), a sad se detaljnije oglasio po tom pitanju. Podsjetimo, Hunter se iz meča povukao početkom svibnja, a nakon toga je boksao protiv Mikea Wilsona (38, 21-2) i nokautirao ga.

A sad je ‘Bounty’ otkrio u razgovoru za 3KingsBoxing što se točno događalo i zašto je meč odgođen.

– Boks mi je posao, a mislim da Eddie Hearn i Sauerland nisu najbolje surađivali. Odvratili su ‘Triller’ od licitacije, na kraju je Eddie bio jedina osoba s ponudom. Nikad mi nisu poslali mail, priča je bila nategnuta i za mene je to bila lagana odluka jer sam se želio boriti na Trillerovoj priredbi protiv Hrgovića – rekao je američki boksač.

No, ljudi iz spomenute organizacije nisu htjeli surađivati sa Sauerlandom te je to razlog odustajanja, a ne nikakav strah, ističe Hunter.

– Nisam pobjegao od njega! On je završio u meču protiv nerangiranog borca. Radi se o tome da on ne radi dobro svoj posao i zato mora čekati. Ja neću samo stajati i čekati da mi se stvari otvore. Borba je i dalje moguća ako Triller uloži novac.

Pitanje je hoćemo li gledati ovaj meč, ali nakon svega, bilo bi ga zanimljivo vidjeti…

Prošli članak

Sad je i službeno! Soldić ide na Khalidova, datum meča otkrit će na nadolazećem KSW-u!

Sljedeći članak

Četiri dana do 4. amaterske MMA lige u organizaciji FNC-a: Objavljene sve informacije vezane uz turnir

Preporučeno
Total
6
PODIJELI