Četiri dana do 4. amaterske MMA lige u organizaciji FNC-a: Objavljene sve informacije vezane uz turnir

Foto: Marko Andrijašević

Tri su dana ostala do kraja prijava, a četiri dana do četvrtog izdanja novog amaterskog turnira u organizaciji Fight Nation Championshipa! Četvrti put će se na jednom mjestu okupiti najbolji amaterski borci gdje će imati priliku pokazati talent i sve što su naučili na treningu od posljednje priredbe.

I prošli je put na amaterskom turniru bilo nekoliko boraca iz inozemstva, a najavljeno je da će na ovo izdanje stići i mladi amaterski borci koji su se već dokazali na srpskoj sceni, kao i naravno uz sve ostale hrvatske i regionalne amaterske MMA borce.

Kao što smo napomenuli, prijave traju do petka, 8. listopada, a vi zainteresirani to mogu napraviti OVDJE. Također, organizator je objavio sve informacije koje možete vidjeti na slici u nastavku.

Foto: FNC

Ako je suditi po dosadašnjim turnirima, možemo reći da nas očekuje pravi vatromet u kavezu, a organizacija će uskoro objaviti upute za prijave na turnir. Kao i svaki put do sada prijenos će biti na YouTube kanalu 24sata.

A prijavljeni borci imat će priliku nastupati u velikom kavezu pod svjetlima reflektora te se mogu dokazati i osigurati si nastup u idućoj sezoni ‘Armagedon Jamnica Pro Sport’ MMA lige kao što je to napravio najbolji borac prošlog amaterskog turnira Erik Pletikos iz pulskog Trojan teama.

Prošli članak

Hunter objasnio neke stvari o Hrgoviću: 'Ne radi svoj posao i zato je toliko dugo na čekanju'

Sljedeći članak

Pobjednik 'Armagedona' je novo/staro lice organizacije: Marko Bojković potpisao ugovor sa FNC-om!

Preporučeno
Total
14
PODIJELI