Pobjednik ‘Armagedona’ je novo/staro lice organizacije: Marko Bojković potpisao ugovor sa FNC-om!

Foto: FNC

Nakon što je kao praktički anonimni borac i kao najmlađi član prve sezone FNC ‘Armagedona’ pobijedio u kategoriji do 70 kg, Marko Bojković (20, 1-0) potpisao je ugovor na više borbi s najbrže rastućom regionalnom MMA organizacijom – Fight Nation Championshipom!

Bojković će nastupiti u superfightu na nadolazećem finalu druge sezone ‘Armagedon Jamnica Pro Sport’ MMA lige, a to će biti tek ‘novi početak’ nastupanja pod okriljem FNC-a.

Foto: FIGHTROOM

Podsjetimo, Bojković je u prvoj sezoni ‘Armagedona’ pobijedio Žigu Mikulana pa Luku Milidragovića, a nakon toga je u finalu ugušio Patrika Čelića i zasluženo stigao do prve profesionalne pobjede u karijeri. Još je ljepše čuti da će se i za drugu borbu vratiti u organizaciju u kojoj je započeo profesionalni put te ga ‘utabati’ prije odlaska na još veću scenu koju mu mnogi predviđaju kao najvećem regionalnom MMA potencijalu.

Ime protivnika još nije poznato jer je, kao što je rekao čelni čovjek FNC-a Dražen Forgač, nekoliko boraca odbilo mogućnost borbe s Markom, ali sigurno je da ćemo novog borca pod ugovorom s Fight Nation Championshipu u oktogonu gledati ubrzo, već na finalu druge sezone ‘Armagedona’ u prosincu.

Prošli članak

Četiri dana do 4. amaterske MMA lige u organizaciji FNC-a: Objavljene sve informacije vezane uz turnir

Sljedeći članak

Fury o problemima: 'Teško je bilo prihvatiti da sam debeli alkoholičar, nisam baš htio slušati o tome'

Preporučeno
Total
18
PODIJELI