Sad je i službeno! Soldić ide na Khalidova, datum meča otkrit će na nadolazećem KSW-u!

Foto: KSW

Roberto ‘Robocop’ Soldić (26, 19-3) obranio je titulu velter kategorije 4. rujna tehničkim nokautom u trećoj rundi protiv Čeha Patrika Kincla (32, 24-10-1) na priredbi KSW 63 i odmah na meč izazvao Mameda Khalidova (41, 35-7-2) koji je na kraju ušao i kavez i rekao da se spreman boriti! A sad je i KSW potvrdio kako će se taj meč dogoditi!

– Jako poštujem Mameda, veliki broj nas mladih boraca krenulo je u ovo zbog njega. Dao sam mu prijedlog da se borimo, mojoj obitelji i meni treba novac. Nakon toga, tko god pobijedi, idemo se boriti još jednom za još malo novca – rekao je Soldić nakon borbe, a Khalidov mu je odgovorio:

– Naravno da se želim boriti s njim, jedino pitanje je kada. Sad je imao borbu, vjerojatno mu je potreban odmor. Vjerojatno ćemo se boriti početkom sljedeće godine jer i ja želim biti spreman za taj meč. Još osjećam posljedice operacije kralježnice i za ovakav meč bit će mi potrebne pripreme od četiri do pet mjeseci.

Foto: KSW

– Pratite KSW 64 kako bi saznali kad će se dogoditi ovaj povijesni meč – objavili su na Twitteru iz poljske organizacije, a očito je da taj meč vrlo vjerojatno nećemo vidjeti ove godine, već da KSW vjerojatno priprema gala spektakl za početak iduće godine.

Tad će biti prvi službeni staredown prvaka srednje i prvaka lake kategorije, a podsjetimo, na toj priredbi nastupa i naš Filip ‘Nitro’ Pejić (28, 15-5-2) protiv Daniela ‘Ruteka’ Rutkowskog (32, 12-2-1) kojem je ovo debi u najvećoj europskoj MMA organizaciji, ali vlasnik je pojasa prvaka perolake kategorije FEN-a i Babilona!

Priredba je na rasporedu 23. listopada u Atlas Areni u Lodzu, a već je poznato devet borbi s te priredbe koju će predvoditi teškaši – legenda KSW-a Mariusz Pudzianowski (44, 15-7-1) protiv Serignea ‘Bombardiera’ Die (45, 2-0) nakon što je njihov posljednji meč odgođen zbog zdrastvenih problema Senegalca.

Sunaslovna borba bit će ona Sebastiana Przybysza (28, 8-2) protiv Bruna Augusta dos Santosa (22, 10-2) u borbi za pojas bantam kategorije kojeg je donedavno držao naš Antun Račić (31, 25-10-1).

Prošli članak

Tyson bi se borio protiv braće Paul: 'Zaradili bi stotine milijuna, a njih nije briga što bi dobili batine'

Sljedeći članak

Hunter objasnio neke stvari o Hrgoviću: 'Ne radi svoj posao i zato je toliko dugo na čekanju'

Preporučeno
Total
1
PODIJELI