Hrgović se obrušio na hejtere: ‘Govorili ste da imam slabe protivnike, a ne valja ni kad prozivam Usyka’

FOTO: Screenshot/ Instagram

Problem sa pronalaženjem protivnika za Filipa Hrgovića (31, 15-0), nije nikakva novost. No, hrvatski teškaš se obrušio i na hejtere te im je putem društvenih mreža uzvratio na kritike. Naime, naglašava da im ne valja kad ima slabe protivnike, ali ni kad proziva najbolje, u ovome slučaju, Oleksandra Usyka (36, 20-0).

– Hvala svim mojim pratiteljima na porukama podrške na račun mene i moje karijere. Puno vas je i značite mi – započeo je Hrga u svojem obraćanju pa je nastavio.

– Ostaloj nekolicini skeptičara. Prozivali ste me prije da imam slabe protivnike, a sada kada prozivam Usyka ni to vam ne odgovara? Što je onda – zapitao se Filip.

Screenshot/ Instagram

Pošto je dogovor između Furyja i Usyka pitanje dana, naš teškaš će se morati okrenuti drugim opcijama. Naime, čitava lepeza protivnika je u vrhu kategorije, ali zbog upitne politike njegovog tima, iz nekog razloga ne može ugovoriti novi meč. Ljudi su očekivali da će se nakon pobjede protiv Zhanga boriti češće s borcima iz vrha, ali to nije slučaj. Nadamo se da će se uskoro nešto promijeniti po pitanju toga.

Prošli članak

Jones optužio Stipu da ga izbjegava: 'Bježao si prošlu godinu, prestani trošiti naše vrijeme'

Sljedeći članak

Odličan debi Vrtačića u KSW-u! Sekundu prije kraja druge runde nokautirao je Janura

Preporučeno
Total
0
PODIJELI