Jones optužio Stipu da ga izbjegava: ‘Bježao si prošlu godinu, prestani trošiti naše vrijeme’

FOTO: Screenshot/ Instagram/ YouTube

Izgleda da je počelo pripremanje terena za sudar Stipe Miočića (40, 20-4) i Jona Jonesa (35, 27-1-1). Naime, novookrunjeni prvak je uputio otrovnu strelicu ka Stipi, optužujući ga da ga je čitavu prošlu godinu izbjegavao. Nije dugo čekao na odgovor koji je, kao i uvijek, kratak i jasan od, po mnogima, najboljeg teškaša svih vremena.

– Hej, Stipe! Samo ti, UFC i ja znamo istinu, izbjegavao si me čitavu prošlu godinu. Srpanj, listopad i prosinac. Sada čujem glasine da se možda nećemo boriti u srpnju – započeo je Jones u prvoj objavi na Twitteru pa je odmah nadodao.

U idućem tweetu, Jones je rekao Stipi da se odluči, želi li ovaj meč ili ne želi.

– Brate, jednostavno je, ili vjeruše u sebe ili ne. Želiš li ovaj izazov ili ne. Prestani tratiti naše vrijeme – zaključio je Jones.

Stipe je samo kratko na Instagramu odgovorio da se vide u srpnju. Taj meč je sada pitanje trenutka, a čeka se samo objava UFC-a da se to dogovori. Očigledno je da Jones želi igrati psihološke igrice protiv Miočića, ali pitanje je koliko će to biti lagano protiv bivšeg prvaka.

Sve u svemu, čeka nas izuzetno zanimljiv period, a svi se nadamo da ćemo u srpnju biti svjedoci meča koji će odlučivati o statusu GOATA (o.p najboljeg svih vremena),,

Prošli članak

Vrtačić i Janur oči u oči prije meča: Andi znatno viši od protivnika

Sljedeći članak

Hrgović se obrušio na hejtere: 'Govorili ste da imam slabe protivnike, a ne valja ni kad prozivam Usyka'

Preporučeno
Total
0
PODIJELI