Odličan debi Vrtačića u KSW-u! Sekundu prije kraja druge runde nokautirao je Janura

Foto: KSW

Andi Vrtačić (28, 4-1) pokazao je što sve može i iako nije bio zadovoljan svojom izvedbom – ima prvu pobjedu u kavezu najjače europske organizacije! Nokautirao je borac iz pulskog Trojan Teama u poljskom Lubinu domaćeg borca Mateusza Janura (6-6) sekundu prije kraja druge runde i odlično se predstavio u kavezu KSW-a.

Andi je imao prednost u reachu u odnosu na domaćeg borca, a prvu je minutu pulski borac ‘odmjeravao protivnika’ tako dugo dok nije dobio udarac u međunožje i otišao na pauzu. Vratio se Andi nakon minutu, dvije i nastavio.

Čuo se iz kuta Zelg Galešić koji je savjetovao svom borcu da napadne direktima i neka pričeka sa spinning kickovima. No, opustio se ubrzo Andi i pogodio jedan middle kick, a odmah je to primoralo Janura da krene u hrvanje, ali nije uspio srušiti hrvatskog borca. Uspio je krajem runde srušiti ravnotežu.

Mučili su Poljaka Vrtačičevi middle kickovi, kao da su mu izbijali zrak iz pluća, ali nakon dvije i pol minute sjeo je jeda kroše u glavu Vrtačića te je krenula krv na nos hrvatskog borca. A minutu prije kraja je s dobrim direktom uzdrmao Andi Janura i nastavio raditi. I Poljak je odgovorio s par slabijih direkata i onda bum! Pred sam kraj runde pogodio je ‘sa zvukom sirene’ Vrtačić Janura u bradu za prvu pobjedu u kavezu KSW-a.

– Nezadovoljan sam mečom, nikako sam otvorio, nikako da pronađem dobru distancu. U drugoj rundi sam počeo više slušati Zelga, kad sam opustio ruke sam ga dobro pogodio i pobijedio. Drugi put će biti bolje – rekao je Andi nakon meča.

Prošli članak

Hrgović se obrušio na hejtere: 'Govorili ste da imam slabe protivnike, a ne valja ni kad prozivam Usyka'

Sljedeći članak

Usman i Edwards prepuni energije na sučeljavanju: Sve je spremno za spektakl

Preporučeno
Total
0
PODIJELI