Hrgović (opet) čeka novog protivnika: IBF se okrenuo Gassievu, ali i Andyju Ruizu!

Foto: Instagram

Otpadali su redom Luis ‘King Konga’ Ortiz (42, 33-2), Joseph Parker (29, 30-2) i Tony Yoka (29, 11-0), a IBF mora pronaći novog protivnika za title eliminator meč protiv Filipa Hrgovića (29, 14-0). Sad su se navodno okrenuli bivšem teškaškom prvaku, Meksikancu Andyju Ruizu (32, 34-2)!

Podsjetimo, trebao se boriti protiv Francuza Yoke, ali tu se javio Martin Bakole (28, 17-1) koji je zahtijevao meč koji mu Hrgović ‘duguje’. U prosincu prošle godine, ali zbog pandemije korona virusa nisu mogli u ring. Prema navodima Bakoleovih odvjetnika, ta borba nije bila otkazana, već odgođena, pa je Martin Bakole jedini borac s kojim se Yoka može boriti, odnosno nema pravo ulaziti u ring s Hrgovićem.

Sljedeći je bio Agit Kabayel (29, 21-0) koji ima ugovoren meč, a sad je poslana ponuda spomenutom Ruizu i Muratu Gassievu (28, 28-1) koji se vratio prošle godine nakon godinu i pol pauze i slavio. Nekako je razumno da Gassiev prihvati ovaj meč jer bi mu to bio mogući rapidni uspon u teškaški vrh.

Ali, tu je i Ruiz jer je isti dan dobio ponudu kad i Gassiev, pa je pitanje tko će prije, i ako će odgovoriti na upit IBF-a. Bilo kako bilo, jedino što je sada potrebno je idući protivnik Hrgovića koji je već dobio previše odbijenica.

Prošli članak

UFC prijeti tužbom teškaškom prvaku: 'Samo želim biti slobodan'

Sljedeći članak

Opet bi mogli gledati interim prvaka: Ngannou mora na operaciju koljena, čeka ga devet mjeseci pauze!

Preporučeno
Total
23
PODIJELI