Opet bi mogli gledati interim prvaka: Ngannou mora na operaciju koljena, čeka ga devet mjeseci pauze!

Foto: Instagram

Francis ‘Predator’ Ngannou (35, 17-3) slavio je u borbi za ujedinjenje teškaških pojaseva protiv Ciryla Ganea (31, 10-1) i ušutkao mnoge kritičare te nastavio put na tronu. Predsjednik UFC-a Dana White, barem kako je rekao, morao je rješavati stvari u backstageu te zato nije stavio pojas na prvaka, a mnogi su mu to zamjerili.

Pobijedio je, pitanje je što će biti s novim ugovorom, a pogotovo nakon što je stigla vijest iz njegovog tabora da mora na operaciju koljena.

– Nastavljam biti oduševljen i inspiriran Francisovim srcem. Borio se na jednoj nozi, pobijedio je sva predviđanja i podsjetio je svijet zašto je neprikosnoveni svjetski prvak teške kategorije. Mislim da se svi slažemo kako on zaslužuje vrijeme za otići kući i biti sa svojom obitelji. Nakon povratka, planiramo operaciju i proces oporavka kako bi se vratio na sto posto, što je prije moguće. U međuvremenu, nadamo se mirnom rješenju po pitanju pregovora oko novog ugovora – rekao je menadžer Marquel Martin za ESPN.

Nastradali su mu medijalni kolateralni i prednji križni ligament koljena te su doktori navodno rekli da će proces oporavka trajati oko devet mjeseci. To bi moglo značiti da Ngannoua gotovo sigurno više nema ove godine, a mogli bi gledati i novu borbu za privremenog prvaka teške kategorije.

Nešto što je čekao Jon ‘Bones’ Jones (34, 26-1)…

Prošli članak

Hrgović (opet) čeka novog protivnika: IBF se okrenuo Gassievu, ali i Andyju Ruizu!

Sljedeći članak

'Rocket' će morati pričekati: Blachowicz se ozlijedio, meč se neće održati u ožujku!

Preporučeno
Total
6
PODIJELI