Glory upario legende: Overeem protiv Harija – treći put!

Foto: Glory

Spominjalo se kako će nizozemska legenda Alistair Overeem (42, 10-4) na povratku u Glory odmah dobiti meč za titulu protiv prvaka Rica Verhoevena (33, 59-10), ali organizacija ima drugačije planove! Uparili su ga s drugom legendom, onom marokanskom – Badrom Harijem (37, 106-17-2).

Nakon što je otišao iz Mike’s Gyma je Hari izgubio od Arkadiusza Wrzoseka (29, 14-5), a u ponovljenom meču ništa nisu razriješili jer se sve prekinulo zbog sukoba navijača na tribinama.

Foto: Glory

Taj meč se neće ponoviti, već će Hari imati veliki izazov u vidu ‘Reema’. Da, marokanski borac daleko je od najboljih dana, ali i dalje s mnogim potezima podsjeća zašto su ga mnogi zavoljeli. A bit će to treći okršaj Harija i Overeema –

Taj meč se neće ponoviti, već će Hari imati veliki izazov u vidu ‘Reema’. Da, marokanski borac daleko je od najboljih dana, ali i dalje s mnogim potezima podsjeća zašto su ga mnogi zavoljeli. A bit će to treći okršaj Harija i Overeema – Nizozemac je pobijedio 2008. godine nokautom u prvoj rundi, a pola godine kasnije uzvratio mu je Marokanac sudačkim prekidom u prvoj rundi.

Meč će se održati 8. listopada na GelreDomeu, stadionu u nizozemskom Arnhemu koji prima oko 22 tisuće ljudi. A šuška se da bi na toj priredbi, ako je sve u redu s koljenom, mogli gledati i Antonija Plazibata (28, 21-4) u meču za titulu teškaškog prvaka.

Prošli članak

INTERVJU | Ivan Erslan: Prvo Rafal, a onda želim revanš s Narkunom! Ne trčim za UFC-om

Sljedeći članak

Conor opet koristio 'piši-briši' tehniku: Izvrijeđao Dariusha pa je tweet 'nestao'

Preporučeno
Total
1
PODIJELI