Conor opet koristio ‘piši-briši’ tehniku: Izvrijeđao Dariusha pa je tweet ‘nestao’

Foto: Youtube/Screenshot

Nije prvi put da u naletu adrenalina izdan tipkovnice Conor McGregor (33, 22-6) napiše svašta na Twitteru pa onda briše postove, a tako je bilo i ovaj put. ‘Notorious’ je tražena roba među ostalim borcima, prozvali su ga aktualni prvak lake kategorije Charles Oliveira (32, 33-8) i Michael Chandler (36, 23-7), a iznerviralo je to Beneila Dariusha (33, 21-4).

– Oliveira priča da se želi boriti protiv Conora, a govori o tome kako njemu nisu dali priliku za naslov kad je bio u top pet boraca. Trebao sam se boriti protiv Oliveire u desetom mjesecu 2020. godine, a kao dokaz imam ugovor. On je tad odustao pa se malo kasnije borio protiv Tonyja Fergusona (38, 25-7).

Postoji ljestvica izazivača, a tu su ispred Conora do Oliveire još šestorica boraca među kojima je na trećem mjestu i Islam Makhachev (30, 22-1).

– Nisam očekivao da će Oliveira ganjati ‘zlatnu koku’ jer ispred sebe ima dva oćigledna izazibača. Nitko ne zna kad će se Conor ponovno boriti, to što radi nema smisla – zaključio je Dariush.

Na Conorov odgovor nismo dugo čekali, ali irski je borac sve objavio pa brzo izbrisao.

– Beneil Dariush je najveći nitkov u organizaciji – napisao je pa obrisao Conor.

Prošli članak

Glory upario legende: Overeem protiv Harija - treći put!

Sljedeći članak

Delija saznao protivnika: Krajem lipnja ga čeka Britanac koji je pobijedio Ishiija!

Preporučeno
Total
1
PODIJELI