[FOTO] Pogledajte najbolje scene prvog četvrtfinala ‘Armagedon Jamnica Pro Sport’ MMA lige!

Foto: Marko Andrijašević

Iza nas je i prva četvrtfinalna večer druge sezone ‘Armagedon Jamnica Pro Sport’ MMA lige, a ona nam je pružila sve – od vrhunskih nokauta, preko snalažljivih submissiona do pravih ‘ratova’ u tri runde.

Već nas za tjedan dana, odnosno u subotu 17. srpnja, očekuju nova uzbuđenja u kavezu, a do onda se na snimci možete podsjetiti kako je izgledala cijela priredba, dok u nastavku možete pogledati najbolje fotografije s priredbe.

FNC Armagedon Jamnica Pro Sport – četvrtfinale

Iako mu je ovo bila tek prva amaterska borba u MMA-u, Edin Ramdedovič iz Slovenije odlično je izvukao ‘giljotinu’ protiv dosad neporaženog Domagoja Gunčevića iz Osijeka i prošao u polufinale.

Foto: Marko Andrijašević

Višestruki prvak Srbije u judu i osvajač svjetskih medalja Denis Jurakić pokazao je zašto ga zovu ‘Dagestanac’ te osim takvih fizičkih predispozicija, pokazao ‘khabibovske’ navike te je borac iz beogradskog Ahileja rear naked chokeom slavio protiv Matea Bolfana u prvoj rundi.

Foto: Marko Andrijašević

Najveća zvijezda prve večeri svakako je borac specifične životne priče Abraham Salimon Are iz zagrebačkog American Top Teama. Nakon dvije minute je uspio doći na leđa Davuda Muhića iz Slovenije i završiti ga rear naked chokeom te najavio pohod na naslov prvaka.

Foto: Marko Andrijašević

Nakon prošlogodišnjeg poraza strašnim nokautom od kasnijeg finalista Andija Vrtačića iz Trojan Teama Pula, u kategoriju niže, odnosno do 77 kg, vratio se Đorđe Bukvić iz srpskog Unity Fight Teama. Jednoglasnom odlukom sudaca bio je bolji protiv Luke Vargovića iz Ban Teama i poručio da je ‘Luka dobio što je tražio’ i tako objasnio situaciju na vaganju.

Foto: Marko Andrijašević

Jednu od najupečatljivijih poruka večeri poslao je Radovan ‘Rašo’ Vuković, čovjek kojemu ni profi borbe nisu strane. Nokautirao je Mislava Stanića iz splitskog PitBull Teama nakon samo 21 sekunde meča, a onda je poručio konkurentima ‘sve ću da vas pobijem!’.

Foto: Marko Andrijašević

No, titulu nokauta večeri odnio je Matija Bosančić iz srpskog Unity Fight Teama koji je teško nokautirao Tomislava Ceronju iz zagrebačkog Ban teama. Mladi srpski borac izgledom jako podsjeća na Aleksandra ‘Rocketa’ Rakića, a nada se da bi ovo mogao biti početak takve karijere samo u kategoriji do 84 kg.

Foto: Marko Andrijašević

Ilija Brkan iz UFK Novi Zagreb bio je strašno umoran i samokritičan, ali sa slatkim okusom pobjednika u ustima nakon meča protiv Jovana Todorovića iz Crne Gore. Preživio je sve i svašta u prvoj rundi, a onda nokautirao protivnika minutu i pol prije kraja meča.

Foto: Marko Andrijašević

A ‘superfight’ je pokazao zašto je imao tu laskavu titulu. Hrvoje Stepić iz zagrebačkog Ban Teama kao da se pretplatio na prave ‘ratove’ pod okriljem Fight Naton Championshipa te je nakon prošlogodišnjeg poraza protiv Patrika Čelića, nakon tri teške runde jednoglasnom sudačkom odlukom slavio protiv Talijana Giovannija Rivettija.

Foto: Marko Andrijašević
Prošli članak

Dana najavio četvrti meč, Conor i Dustin ne staju: 'Borit ćemo se u kavezu ili na cesti, nije bitno!'

Sljedeći članak

McGregorov trener otkrio trenutak pucanja noge: 'Kroz cijeli kamp smo imali problema'

Preporučeno