Dana najavio četvrti meč, Conor i Dustin ne staju: ‘Borit ćemo se u kavezu ili na cesti, nije bitno!’

Foto: Youtube/Screenshot

Govorio je da će me ubiti, a to je nešto što ne govoriš. Ne govoriš ni o tuđim ženama jer onda stvarno postoji šansa da netko umre, ali moja žena je čvrsta kao stijena, ne brine me to. Borit ćemo se u kavezu ili na cesti, nije bitno, poručio je Dustin ‘Diamond’ Poirier (32, 28-6-1) nakon što je pobijedio u trećem meču protiv Conora ‘Notoriousa’ McGregora (32, 22-6).

Piše se pobjeda jer je Conor slomio nogu te nije mogao nastaviti meč, ali isto tako valja priznati da je ‘Diamond’ petardirao Irca u prvoj rundi. McGregor je ostao sjediti uz žicu i prozivao sve redom.

– Nije bilo blokiranog udarca, ništa nije blokirao. Tvoja supruga je u mojim privatnim porukama. Javi mi se kasnije dušo, bit ćemo na after partyju, izgledaš dobro ku*ice – rekao je Conor, a zauzvrat je dobio ‘srednjak’ od Dustinove supruge.

A o svemu je progovorio i šef organizacije Dana White koji ima plan kako bi sve moglo izgedati.

– Ovo nije način kako želite da borbe završavaju. Dustin će se boriti za titulu, a Conor se mora oporaviti. A kad bude spreman, vjerujem da ćemo organizirati revanš. Ova borba nije završila, jedna borba ne može imati takav kraj. Vidjet ćemo koliko će Conor biti izvan svega, a Dustin će raditi svoj posao – bio je jasan White.

Tako će ‘Diamond’ u pohod na titulu protiv  Charlesa Oliveire (31, 31-8-1), a pred Conorom je sad oporavak…

Prošli članak

Strašan kraj meča na UFC-u 264: Conoru McGregoru pukla noga, Poirier vjerojatno ide na Oliveiru!

Sljedeći članak

[FOTO] Pogledajte najbolje scene prvog četvrtfinala 'Armagedon Jamnica Pro Sport' MMA lige!

Preporučeno