McGregorov trener otkrio trenutak pucanja noge: ‘Kroz cijeli kamp smo imali problema’

Foto: Instagram

Nakon što je Dustin ‘Diamond’ Poirier (32, 27-6-1) slavio tehničkim nokautom jer je Conoru ‘Notoriousu’ McGregoru (32, 22-6) pukla lijeva noga, nastavilo se prepucavanje preko svih mogućih linija, a mnogi su se pitali kako je moguće da se dogodila takva ozljeda.

A što se točno dogodilo otkrio je Conorov trener John Kavanagh i otkrio da su imali problema i za vrijeme kampa.

– Kroz cijeli kamp je s nama bila ta neka vrsta ozljede gležnja. Napravili smo rendgensku snimku. Je li ga to oslabilo, to ne mogu znati. Prije par tjedana bili smo kod liječnika, a moglo je to biti povezano jer mi je nekako nevjerojatno da zdrav i mlad čovjek u formi tako pogodi lakat i slomi nogu bez da je bilo nešto krivo – započeo je John kod Laure Sanko.

Iako je Dustin istaknuo da je do pucanja došlo prilikom udarca Conorove noge u njegov lakat, Irac je to opovrgavao.

– Udario ga je nogom, a nakon toga je napravio front kick i tu je došlo do frakture. Bio je agresivan, a Dustin je postavio ruku i noga je zastala kao kod ozljeda Silve i Weidmana, samo je njihova noga ostala na cjevanici, a Conorova na laktu – rekao je Conorov trener.

Bilo kako bilo, Conor će sad nekoliko mjeseci provesti na štakama, a Dustin će pričekati za datum borbe protiv prvaka lake kategorije Charlesa Oliveire (31, 31-8-1), a onda možemo čekati obećani četvrti meč…

Prošli članak

[FOTO] Pogledajte najbolje scene prvog četvrtfinala 'Armagedon Jamnica Pro Sport' MMA lige!

Sljedeći članak

Nick Diaz se vraća u rujnu: Čeka ga pet rundi protiv Robbieja Lawlera!

Preporučeno