Forgy prozvao Pudziana! Odbio strašan novac i meč: ‘Nisam bio spreman, čekam ga u Hrvatskoj!’

Prava se drama odvijala prije ‘KSW 59’ priredbe u Poljskoj kad je ‘senegalski’ bombarder Serigne Ousmane Dia (44, 2-0) završio u bolnici zbog upale slijepog crijeva. Što sad? Koga pronaći kad je s druge strane Mariusz Pudzianowski (44, 14-7-1)? Jedan je borac došao u hotel i – odbio!

– Organiziranje MMA evenata, a posebno matchmaking užasno je stresan i nepredvidiv posao. Još sam se jednom uvjerio u to dolaskom na KSW priredbu u Lodz, svega nekoliko sati prije same priredbe. Senegalski borac Serigne “Bombardier” Ousmane Dia na sam dan priredbe završio je na operacijskom stolu zbog teške upale slijepog crijeva. Nakon vrhunskog posla koji su odradili u promociji meča, KSW je odjednom stjeran pred zid. Teškaš u treningu (neću ga imenovati) je bio u hotelu, odbija borbu. Pudzian mora u kavez pod svaku cijenu – započinje na Instagramu Dražen Forgač.

https://www.instagram.com/p/CMrMyj8sFr8/

Trener zagrebačkog American Top Teama nije bio u borbi od 2013. kad je izgubio od Jeffa Monsona (50, 60-26-1), ali očito bi ga ubrzo opet mogli vidjeti u borbi.

– Tada se događa nešto nevjerojatno. Nakon osam godina izvan mečeva ponuđen mi je meč protiv najveće KSW zvijezde u glavnoj borbi večeri. Gospoda ne pričaju o novcu, ali reći ću samo da se rani o višegodišnjem iznosu prosječne hrvatske plaće. Imao sam dvije opcije.. Uzeti novac, ući potpuno nespreman u meč i pogaziti sve o čemu pričam svojim borcima ili se držati svojih načela. Iako su mi iz KSW-a govorili da nemaju drugu opciju znao sam da je Nikola spreman uzeti borbu. Da zbilja nisu imali drugo rješenje morao bi uzeti meč jer je ulog bio puno veći od te borbe i u pitanju je bilo održavanje eventa. Zašto ovo pišem? Znamo da KSW ove godine dolazi u Hrvatsku. Spreman sam se boriti protiv Mariusza Pudzianowskog za puno manje novaca,ali puno spremniji što sam i rekao odgovornima u KSW-u – prozvao je Forgy ‘najjačeg čovjeka na svijetu’!

Podsjetimo, u meč je hrabro ušao srpski borac Nikola Milanović (41, 0-1) i izgubio, ali treba mu čestitati na hrabrosti. A dogodi li se meč između Forgača i Pudziana, bit će to pravi spektakl!

Prošli članak

Ništa od obrane pojasa: Volkanovski morao odustati od borbe protiv Ortege

Sljedeći članak

Stošić objasnio pobjedu: 'Znao sam da nije dobar u hrvanju i to sam iskoristio'

Preporučeno
Total
0
PODIJELI