Stošić objasnio pobjedu: ‘Znao sam da nije dobar u hrvanju i to sam iskoristio’

Darko Stošić (29, 14-4) vratio se u kavez nakon godine dana i pokazao da je od tri poraza u UFC-u samo mnogo naučio. Slavio je strašnim nokautom u drugoj rundi protiv Michala Wlodareka (36, 8-3) i o tome više možete pročitati OVDJE. Rušio ga je mnogo puta, a završio borbu odličnim ground and poundom.

– Wlodarek je agresivan borac koji jako udara. Dogovorio sam se s trenerima da ćemo vidjeti što će on raditi i kakve su mu namjere pa ću prema tome odabrati kako ću odgovoriti. A bio sam spreman na sve. Dobar sam na podu i na nogama. Znao sam da on nije dobar u hrvanju i kad sam vidio priliku odvesti ga na pod sam to iskoristio. Tamo sam borbu završio ground n’ poundom – rekao je Darko za YouTube kanal KSW-a.

Odmah je u kavezu nakon borbe rekao kako je spreman na mnogo više te da želi biti prvak još ove godine.

https://www.instagram.com/p/CMr6nk3B5-9/

– Odmarao sam godinu dana i sad se želim boriti. Reći ću šefu Martinu da se želim boriti što prije, spreman sam i do kraja godine namjeravam doći do priliku osvojiti titulu – pojasnio je Stošić.

A tko je sljedeći? Ovisi što će odlučiti vodstvo KSW-a, ali prije napada na titulu Phila de Friesa (34, 19-6-1) možda će se boriti protiv bivšeg izazivača Michala Kite (40, 20-12) ili Michala Andryszaka (28, 22-9) koji je slavio u posljednjoj borbi. Vidjet ćemo tko će to biti, ali očito da bi Darka opet brzo mogli vidjeti u borbi.

Prošli članak

Forgy prozvao Pudziana! Odbio strašan novac i meč: 'Nisam bio spreman, čekam ga u Hrvatskoj!'

Sljedeći članak

Račić nakon poraza: 'Prihvatio sam njegov stil borbe i išao na rizik, ali vratit ću pojas u Hrvatsku!'

Preporučeno
Total
0
PODIJELI