Filip Hrgović stigao do nove pobjede: Dominirao protiv Crnogorca četiri runda pa je sudac prekinuo meč

Foto: Instagram

Razlika u klasi je jednostavno bila prevelika i Filip ‘El Animal’ Hrgović (28, 13-0) pobijedio je 229. teškaša svijeta Crnogorca Marka Radonjića (31, 22-1) sudačkim prekidom nakon četvrte runde. ‘Crnogorski malj’ u ovom je meču samo padao te nije bio ni blizu da ugrozi Hrgovića.

U prvoj je rundi Filip Hrgović odmjeravao protivnika te ga ‘cimao’ i držao na distanci, ali pola minute prije kraja runde dobar je direkt pogodio hrvatski borac pa je malo zastao Crnogorac. No, do kraja runde nije bilo ništa ozbiljnije.

No, u drugoj je rundi četiri puta u nokdaunu bio Radonjić i pravo je čudo da mu je sudac dopustio nastavak borbe. Par udaraca ga je tek okrznulo, ali on više nije mogao stajati na nogama. Hrga je radio, a Crnogorac je padao. No, spasilo ga je zvono. Opet je pao i u trećoj rundi, u potpunosti je ostao bez snage Radonjić, ali nastavio je s borbom i primao ‘bombe’ te završio na koljenima, no opet je izdržao do zvona.

Ipak, sudac je procijenio na ulasku u četvrtu rundu da više nije potrebno nastavljati te je odlučio zaustaviti meč i dati pobjedu Filipu Hrgoviću koji je tako došao do 13. pobjede u 13. meču. Još jednom je to bilo lak posao za ‘El Animala’, a nadamo se kako su pred njim sad veći izazovi.

Prošli članak

Željko Mavrović odradio šest rundi i dominirao u ekshibiciji protiv Gruzijca

Sljedeći članak

Petar Milas hrabro pao protiv Tonyja Yoke: Izgubio nokautom u sedmoj rundi

Preporučeno