Željko Mavrović odradio šest rundi i dominirao u ekshibiciji protiv Gruzijca

Nakon 23 godine u kavez je ušao legendarni Željko Mavrović (52, 27-1) uz zvuke Tine Turner i ‘Simply The Besta’ u ring protiv Gruzijca Ramazija Gogičašvilija (26, 13-14) i u šest rundi pokazao što sve može, no proglašenja pobjednika nije bilo jer se radilo o ekshibicijskom meču.

Opreznije je Željko ušao u prvu rundu, ipak je prošlo dosta od posljednje borbe. Gogichashvili je imao problema jer je trebao prvo doći do Željka zbog razlike u dosegu, ali uspio je Gruzijac tu i tamo pogoditi lijevi direkt. Nekoliko su puta završili u klinču, a bacio je Gogichashvili nekoliko lijevih swingova koji su prohujali blizu glave Mavrovića.

Ni u nastavku nismo gledali nešto drugačiji meč. Željko je radio, dok je Gruzijac tražio svoju priliku. Razigrala se ‘Šaka sa Srednjaka’ u trećoj rundi i dosta je udaraca sjelo u glavu Gogichashvilija, ali nije ga to mučilo, već je samo pozivao Željka na borbu.

I u četvrtoj je rundi Željko nastavio u istom tonu, a nakon dvije minute rundi sjeo je dobar desni direkt Gruzijca te je hrvatski borac malo zastao, ali nije ga to omelo. U petoj je rundi Mavrović pogodio dosta čistih udaraca u glavu, ali nije htio pasti Gruzijac. I u šestoj je rundi Željko nastavio s ‘igrom’ te pokazao sve što može. Pokušao je Gruzijac prije kraja, ali nije uspio.

Jednoglasnom sudačkom odlukom slavio bi Mavrović da se nije radilo o ekshibiciji, a ovako pobjednika nije bilo.

Prošli članak

[VIDEO] Napeto na sučeljavanju prije 'Armagedona': Vaso i 'Croata' završili u bazenu, razdvajali ih zaštitari!

Sljedeći članak

Filip Hrgović stigao do nove pobjede: Dominirao protiv Crnogorca četiri runda pa je sudac prekinuo meč

Preporučeno
Total
1
PODIJELI