Dražen Forgač otkrio dio planova za Erslana:’Imamo na stolu ponudu od UFC-a za srpanj’

Foto: KSW

Nakon što je u prosincu prošle godine u sklopu FNC 4 priredbe u Osijeku najbolji Hrvatski poluteškaš ,Ivan Erslan (30,11-1-1) ,savladao bivšeg UFC borca Luisa Henriquea da Silvu (32 16-8), ugovorio je novi meč već za 26. veljače protiv neporaženog Latvijca Hasana Mezhieva(29, 12-0), na KSW 67 priredbi.

Erslan je neposredno prije borbe protiv Brazilca otkrio kako mu je ugovor s KSW-om završio, ali da ima mogućnost odraditi još jednu borbu. Ivan je tada, također otkrio da može pregovarati i s drugim MMA organizacijama.

Njegov trener i menadžer Dražen Forgač je preko jedne od društvenih mreža na pitanje jednog fana o tome kakva je Erslanova budućnost u slučaju pobjede protiv Latvijca , i hoće li se boriti za KSW-ov pojas odgovorio ovako: -Postoji mogućnost za to, ali idemo korak po korak. Imamo na stolu i ponudu UFC-a za srpanj, ali najprije Mezhiev-.

Forgač je također otkrio kako Ivan ima odlične uvjete, te da se nalazi u formi života, a dodao je još:

– U MMA-u je svaka borba rizik i svaka borba je najvažnija. Ionako moraš tući sve redom ako želiš doći do vrha. –

Ivan je trenutno na Floridi ,te naporno trenira za svoj predstojeći meč protiv opasnog Latvijca, a bit će svakako zanimljivo pratiti koju će odluku donijeti nakon ovog meča.

Prošli članak

Cormier stao u obranu bivšeg rivala: 'Stipe treba poštovanja, treba se boriti za titulu privremenog prvaka!'

Sljedeći članak

Zelg Galešić ususret novom 'Gladijator Fight Nightu' u Puli: Dvorana ne može biti puna, ali scena se pokrenula

Preporučeno
Total
0
PODIJELI